2777
2789
عنوان

وظیفه خودم دونستم تاپیک بزنم... hpv... زگیل تناسلی...

| مشاهده متن کامل بحث + 60714 بازدید | 167 پست

دوستان کسی واکسن گارداسیل زده ؟

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی متاسفانه بخش زیادی از ابتلا بهش بخاطر رابطه جنسیه ،یه سری  اقایون رابطه های محافظت نشده دارن به خانم منتقل میکنن مثلا یکی از دوستانم تا زمان مجردی اصلا چنین چیزی نداشت تا اینکه با یه پسر هول ازدواج کرد همون سال اول ازدواج درگیر زگیل شده بود و بخاطر پسره بود 

شکل‌ زگیل تناسلی چجوریه کجاها میزنه واینکه پخش هم میشه؟

پخش میشه با تحریک کردنش شبیه گل کلمه .درد نداره مهم ترین شیوه انتقالش رابطه جنسیه اما مثلا اگه لیزر میرین یا مثل ابن خانومه که برا اپیلاسیون از کاردک فلزی استفاده میشده حتما لاید قبلش الکل زده بشه .از طریق اب احتمالش خیلی کمه

ولی متاسفانه بخش زیادی از ابتلا بهش بخاطر رابطه جنسیه ،یه سری اقایون رابطه های محافظت نشده دارن به ...

۹۹ درصد رابطه جنسی 

وگرنه مثل کرونا اپیدمی میشه 

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

حالا کاری به زگیل ندارم، ولی آخه چطوری پرو شلوار بدون لباس زیر میرید؟؟؟؟؟ فکر نمیکنین اگه قبل از شما ...

واقعا درصد زیادی از زنان لباس زیر نمیپوشن

کار بسیار چندش و کثافتیه

من موقع معاینه بیمارام متوجه این قضیه شدم که ۹۰درصد لباس زیر نمیپوشن چون یه باور غلط هست که لباس زیر باعث عفونت میشه!!!!!!!😳

ولی نمیگن هفته ای یبار حموم میکنیم نکنه این باعث عفونته😑

خلاصه که آدم دلش میخواد حتی روی صندلیهای مترو و دانشگاه و مطب و ... ملافه بندازه بشینه از دست این خانومای .... 😭

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود