2777
2789
عنوان

بچه ها من زود عصبانی میشم

155 بازدید | 35 پست

من خیلی زود عصبانی میشم و ازکوره در میرم و زود هم پشیمون میشم اینجوری شخصیت آدم پایین میاد تورو خدا راهکار بدید چجوری عصبانیت رو میشه کنترل کرد البته موقعیت واسه عصبانی شدن خدارو شکر کم پیش اومده😑😂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالا صفرات خیلی بالاس. صفرابرها رو بخور تایکم آرومتربشی

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

احتمالا صفرات خیلی بالاس. صفرابرها رو بخور تایکم آرومتربشی

اره اتفاقا عطاری هم ک رفتم فعلا یه چیزی داد که یکم معدن صاف بشه بعداً برم پیشش واسه صفرا گفت یکم صفرا و حرارت کبدت بالاس

فقط ورزش کن اسکیت کن

لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره
فقط ورزش کن اسکیت کن

صفراش بالاست.اگرورزش کنه بدتر میشه.میزنه همه رو لت و پار میکنه ها😄

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

والا ورزش حوصله ادمو زیاد میکنه تا جایی که من دیدم خوب اگه براش بده کار هنری بکنه اونم حوصله میخواد 

لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره

😂😂😂😂😂😂😂وای عالی بود خیلی هم گرمم میشه تو تابستون عصبی میشم😑😶🤣🤣🤣امروز به یکی پریدم البته تقصیر خودش بود گمونم یکی از دلایلش هم گرمای هوا و فعالیت بدنی بود😐😑

2810