امروز کلی دلمووو صابون زدم بعد مدتها که پنج صب بیدارمیشم وبشدت کمبود خواب دارم،،،،بخوابم تاظهر،ساعت هشتو بیست دقیقه با زلزله ازخواب پریدم تکون وحشتناک تموم لوستر و در وپنجرها صداشون بیدارم کرد خودمم انگار موج سواری میکردم همونجوری با تاب وشلوارک پریدم درحیاط😑😑😑خوب بود کسی ندید منو مغزم فرمون نمیداد چیکارکنم توشوک بودم😂ازهمون موقعم سردرد عصبی گرفتم انگار شماها حس نکردین زلزله رو البته 4وخورده ای ریشتر بود کرمانشاه
ما اومدیم طبقه ی اول براخودمون نشستیم، ده دقیقه بعد بابام اومده با یه قیچی خیلی ریلکس رفته توحیاط میگیم چیکارمیکنی؟ میگه میخوام به سبزی های باغچه سر بزنم😐😐
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دقیقا من هر روز بزووووور صدبار ساعت زنگ میزد ولی بیدار نمیشدم بزور چشامو باز میکردم با فحش و لعنت میرفتم سرکار امروز ساعت هفت و نیم بدونه زنگ خوردن گوشیم بیدار شدم🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
وزن شروع : ۸۱/۵۰۰. وزن الان : ۷۴/۵۰۰. وزن هدف : ۵۵