2777
2789
عنوان

تجربه هایی که از دندانپزشکان اطفال در تهران دارید و معرفی بهترین ها!

| مشاهده متن کامل بحث + 52113 بازدید | 144 پست

من بچمو هرجا میبردم میگفتن نیاز به بیهوشی هست برای عصب کشی دندانش و چون خیلی بیش از حد بی قراری داشت دیگ داشتیم تسلیم میشدیم که یکی از آشناهامون دکتر جوانمرد رو معرفی کردن کارشون خیلی خوبه و واقعا راضی هستم از تجربه و مهارتشون در ضمن بدون استرس برای بیهوشی به کار ترمیم و عصب کشی دخترم رسیدگی کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بس کنید این همه تبلیغ رو 

مامانا گول این تبلیغاتچی ها رو نخورید 

یه مدت کرایه چیان همه جا رو پر کرده بود الان هم هلن جوانمرد 

یه کاری کردن نظر منفی و تجربه واقعی رو هم نمیشه نوشت 

منم پسرمو که چهار سالو نیمشه پیش دکتر لیلا کرایه چیان بردم در کل مطبش حس خوبی بهم نداد یه دستیار بی ادب داره که با همه مثل ... رفتار می کنه و حس دکتر بودن داره شاید.ولی منشیش مودب و خوب بود .اولش رفتار دکتر به نظر خوب میومد ولی با یه ذره گریه پسرم کلی به هم ریخت و بر افروخته شد و پیشنهاد کار با یه دکتر دیگه که خودش معرفی کرد برای بیهوشیرو داد و  کارو بعد از زدن آمپول بی حسی و یه کم سوراخ کردن دندون و گذاشتن پانسمان رها کرد و پنجاه هزینه بی حسی گرفت اگه بچتون میشینه و اصلا گریه نمی کنه شاید بد نباشه و اگه بهونه می گیره که خودتون می دونید .حالا فردا می خوام ببرم یه کلینیک تو نارمک که به کلینیک دکتر شفیعی معروفه .امیدوارم اونجا بتونن و بچم به بیهوشی نرسه چون می ترسم.

دقت کنید تو انتخاب دندون پزشک برای بچه هاتون من یه سایتی هست برای یه دندون پزشک اطفال خیلیل می خونمش مطالبی خوبی میزاره یکی از اونا رو میزارم برید بخونید اینجوری دیگه لازم نیست 200 ص کتاب بخونیدhttp://drjavanmard.com/بهترین-دندانپزشک-اطفال/

من بهترین دکتر دندانپزشک برای کودک میشناسم دکتر شکاریان هستش هم اخلاقش خیلی خوبه و میدونه با بچه ها چطور باید رفتار که بچه نترسه و هم اینکه واقعا تو کارش حرفه ای و اصلا من ندیدم تو این چند سالی که دو تا خواهر زاده هامو بردم پیشش مشکلی براشون پیش اومده باشه 

من مطب دکتر هلن جوانمرد راضی بودم رفتم کار دندانپزشکی اطفالش به نظر  من که بچم بردم عالی بود 88 ...

اره اتفاقا منم هم چین تجربه مشابهی شما رو از دکتر جوانمرد  دارم دستشون درد نکنه خدا خیرشون بده دستشون خیلی سریعه کاره بچمو انجام دادن اونم عصب کشی بدون بیهوشی

دکتر علیرضا حیدری متخصص دندانپزشکی کودکان فوق العاده هستن، هم تهران مطب دارن هم کرج 

رفتارشون و البته کارشون عالیه، استاد دانشگاه تهران هم هستن، بچه هایی که همکاری نمیکنن هم حتی زیر دست ایشون میشینن، از همه مهمتر در هزینه ها خیلی بهتر از بقیه هستن، من پیج اینستاشون رو براتون میزارم https://www.instagram.com/dr.alireza.heidari/

خواهشا مامانا اگه تجربه دکتر دندانپزشک خوب دارین بگین .ممنون.

من دکتر هلن جوانمرد رو بهتون معرفی می کنم که از این جهت خیلی کراشون خوبه و بچه مو بار ها و بار ها بردم پیششون برای ترمیم دندونش و بعد هم برای چکاپ خیلی خانم دکتر با خلاق و با حوصله ای هستند که هر چی بچه بد قلقی می کنه این خانم دکتر با ملایمت وصبوری بچه رو آروم می کنه بعد کارشو انجام میده واقعا خداخیرشون بده هم چین دندون پزشکاییی رو . راستی می تونید برای تقویت اطلاعات عمومی تون هم مقالاتت این طوری رو بخونید اینطوری باعث میشه در این مورد بیشتر بدونیدhttps://drjavanmard.com/دندانپزشکی-اطفال/