2777
2789
عنوان

تجربه هایی که از دندانپزشکان اطفال در تهران دارید و معرفی بهترین ها!

| مشاهده متن کامل بحث + 52113 بازدید | 144 پست

دکتر هلن جوانمرد یکی از بهترین دندانپزشک های اطفال خوب هستن که بدون بیهوشی به کار بچه ها رسیدگی می کنن و بنظر من که یه تجربه بعد از بیهوشی پسرم دارم بنظرم مزیت بسیار عالیه و خیلی سال هست که بیمارشون هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پسرم و میبرم پیش دکتر هلن جوانمرد خیلی از کارشون راضی هستم و به نظرم بزرگترین مزیتشون اینه که بدون بیهوشی به کارتون رسیدگی می کنن.

تهران، شهرک غرب، بلوار فرحزادی، روبروی اریکه ایرانیان، قبل از خروجی اتوبان نیایش، ساختمان زرین2، پلاک53

(021) 88699877

من پسرم 3 سالش هستش و الان 2 بار هست که میبرم پیش خانم دکتر هلن جوانمرد و خیلی از مطب و فضای کاریشون راضی هستم پسر من خیلی کوچولو هستش برای انجام کارای دندان پزشکی و بی قراری زیاد داره ولی خانم دکتر سر فرصت و با اخلاق خوبشون در نهایت صبوری به کارش رسیدگی میکنند.

لیلا کرایه چیان دکترنیست به نظرمن کسی که قسم پزشکی میخوره باید باوجدان باشه دخترم وبرای اولین بار تو ۳سالگیش بردم یه مرحله روی دندونش کارکرد چون دخترم یه کم گریه کرد جلسه ی بعد که قراربود پانسمان وبرداره و دندون وپرکنه گفت من بدون بیهوشی کارنمیکنم  ابله دندون بچه رو تومرحله پانسمان ول کرد دندون دخترم عفونت کرد و بردمش پیش دکتر شکوه مقصودلو کشیدش من که واگذارش کردم به خدا 

حیف پول که به همچین دکترایی بدی 

الکی تبلیغ این دکترو نکنید دیگران وبه اشتباه بندازید

دکتر هلن جوانمرد یکی از بهترین دندانپزشک های اطفال هستن که سمت غرب تهران مطب دارن 

تهران، شهرک غرب، بلوار فرحزادی، روبروی اریکه ایرانیان، قبل از خروجی اتوبان نیایش، ساختمان زرین2، پلاک53

(021) 88699877

خدا ازتون نگذره که تبلیغات بیخودی میکنین اینقدر، به خاطر پول بچه های معصوم رو زیر دست این‌ دکترای نففهم میفرستید، همه کامنتا شده تبلیغ، اصلا آدم نمی‌فهمه کی داره تجربه واقعیشو میگه، پول کثیف آخه تا چه حد به درد آدم میخوره؟؟؟

خدایا می‌دونی تو دلم چیا هست دیگه به کرم خودت ...
دکتر هلن جوانمرد  https://drjavanmard.com/ تهران، شهرک غرب، بلوار فرحزادی، روبروی اریکه ایر ...

بله منم خواهرم پیش دکتر جوانمرد میبره خواهرزادمو و خیلی هم راضیه 

      تهران - شهرک غرببلوار فرحزادی-روبروی اریکه ایرانیان- قبل از خروجی اتوبان نیایش-ساختمان زرین2- پلاک53  

کسی پیش دکتر فرشته دهقان رفته؟

فاطمه بانو جان  دکتر خاکزاد فوق العاده هستن توی کلینیکشون هم واسه بزرگسال خدمات انجام میدن هم واسه بچها .خیلی هم دکتر خوش اخلاقی هستن انقد قشنگ با بچها راه میان ک دیگه باید بزور بچت از دندون پزشکی بیاری بیرون

من پسرم و میبرم پیش دکتر هلن جوانمرد خیلی از کارشون راضی هستم و به نظرم بزرگترین مزیتشون اینه که بدو ...

بله دکتر جوانمرد خیلی کارشون خوبه و بزرگترین مزیتشون اینه که بدون بیهوشی به کار بچه ها رسیدگی میکنن

من بجمو خیلی وقته میبرم پیش دکتر هلن جوانمرد و خیلی راضیم ازشون کارشون خیلی خوبه 

 تهران - شهرک غرببلوار فرحزادی-روبروی اریکه ایرانیان- قبل از خروجی اتوبان نیایش-ساختمان زرین2- پلاک53 

021-88699877