2777
2789
عنوان

کسی گفتار درمانی بچشو میبره؟تهران مظورمه

| مشاهده متن کامل بحث + 69 بازدید | 21 پست
خیلی ممنون از راهنماییتون.از کی مهد گذاشتین
یه پسر دارم ،خدا هم بهم لطف رحمت خودش رو داد و یه پسر قندعسل دیگه هم نصیبم کرد❤ خدایا شکرت.برا سلامتی بچه هام صلواتی بفرستید لطفا

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نگران نباش باهاش حرف بزن کتاب قصه براش بخون شعر براش بخون حرف میزنه تخم بلدرچینم خوبه.وسطه بچه ها هم باشه حرف میزنه فقط بهش فشار نیار یه دفعه دور از جون لکنت میگیره چون من مشاور بهم گفت فشار روی بچه هایی که دیر حرف میزنن باعثه لکنت میشه.ایشاالله صحبت میکنه.
ببین بچه من عملا از دوسالگی حرف زد.یعنی تلاش برا جملات دو حرفی.قبلش ققط کلمه میگفت.اونم دیر گفت.یعنی تا هشت نه ماهگی از رو درک و فهم نمیگفت مامان بابا بهترین کاری که کردم و جواب داد داستان خوندن بود.هرروز براش یک ساعت کتاب داستان میخوندم.معجزه کرد.داستان شمره شمره میخوندم
سلام عزیزم به نظر من گفتار درمان مفید است من که راضی هستم و آگه مشکل پسرت فقط حرف نزدن است در کنار گفتاردرمان مهد و پارک و در جمع بچه بودن هم مفید ولی گفتار درمان هم زحمت میکشه و کارش سخته مثل بقیه مشاغل و نباید هیچ شغلی را بکوبیم عزیزان..... موفق باشی
 👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊