2777
2789
عنوان

کسی بوده که بچش تو کلاس اول مشکل نوشتن داشته باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168896 بازدید | 740 پست
مشخصه مامان خوبی هستی.خوبه قبل از مدرسه یه چیزایی رو یاد بگیرند.ولی آموزش معلم،اونم توی کلاس و با دانش آموزان دیگه در یادگیری خیلی فرق داره.معلم پسرم که میگه هیچ درسی رو جلوتر از معلم به بچه ها یاد ندیم.ولی مفاهیم ساده ای مثل الگوهای ساده،الفبا،شمارش اعداد رو میشه کار کرد که تاحدودی برای کلاس اول آماده باشه.موفق باشی.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام در مورد بچه های کلاس اول بیشتر خواندن را بهشون آموزش دهید تا چشمشان به دیدن کلمات و جملات آشنا شود بعد املا و نوشتن مطمئن باشید نتیجه می گیرید
تو کلاس درس خدا،اونی که ناله میکنه رد میشه،اونی که صبر میکنه قبول میشه و اونی که شکر میکنه شاگرد ممتازه ....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام سلام....

پروین جون دوره نوروفیدبک پسرت تموم شد؟؟؟ خوب بود براش؟؟؟ دارو دیگه بهش نمیدی؟؟؟؟

مریلا جان دائم باهاش کار میکنم..... خدا کنه تابستونم بتونم ادامه بدم وگرنه همش پر
مریلا جان حروف استثنا رو چجوری مفهمومی بهش یاد میدی؟؟؟

مگه همزمان ریاضی و فارسی رو باهاش تمرین نمیکنی که میگی میخوای رو ریاضی متمرکز بشی؟؟؟

راستی دخمل داری یا پسر؟؟

ریاضی کلاس اول شامل چه سر فصلهایی میشه؟؟ جدول سودوکو هم دارن؟؟؟ مسئله؟؟؟ جمع دو رقمی هم دارن؟؟؟
سلام.............

مریلا جان منظورت از استسنا چیه؟؟ استثنا رو اینجوری مینویسن بعدشم من فکر میکردم مثل ث غ ق ض ذ ز اینا میشه که صداشون یکیه ولی نگارششون فرق میکنه هست...

دو و کادو خوب خونده میشه نوشته هم میشه ولی خواهر و داره ولی خوانده نمیشه.....

بیشتر برام توضیح بده ممنون میشم
کلماتی که با و استسنا نوشته میشن (خود.نوک.خورشید.خورود.دو)
چون بچه ها قبلا صدای ٌ رو به شکل ٌیاد گرفتن در نوشتن دچار سردرگمی میشن بعضی از کلمات را با ٌ وبعضی رو با و مینویسن ..معلم هر روز این کلمات رو که تعدادشون کمه رو با بچه ها کار میکنه
پسرت هنوز نرسیده به این درس شنیا؟
سلام منو هم تو جمعتون می پذیرین؟:) منم یه پسر 5 سال و نیمه دارم که بیش فعاله و تمرکزش خیلی پایینه. منم نوروفیدبک رو براش شروع کردم. 2 جلسه رفته. پروین جون میشه بیایید از پیشرفتهای پسرت برام بگی که نوروفیدبک براش چطور بوده تا الان. مرسیییی
قتی دخترم به دنیا اومد 3 کیلو بود طبیعی زایمان کردم.............مشکلی نداشت بارداری راحتی داشتم .............شیرخودمم خورد تا23 ماه همه چی به موقع گردن گرفتن نشستن ..............13 ماهگی راه رفت............از اواخر 2 سالگی آوا سازی میکرد واین ادامه داشت 2ونیم روبیشتر داشت ولی کلمه نمیگفت با مشاور وروانپزشک صحبت کردم گفتن چیزیش نیست .......3نیم روتمام نداشت که به مغزواعصاب مراجعه کردم آز شنوایی ومتابوایک دادیم سالم بود ......mir خبر از یک بیماری نادر ژنتیکی داد..........که با پیگیری وآزمایش.تایید شد ...............از حدود 4 سالگی بعد از عوض کردن دکتر داروی ویتامینی رو شروع کردیم که خدا رو شکر روند بیماری را متوقف و بیماری کاهش پیدا کرده....................ولی از نظر ذهنی کمی نثبت به همسناش عقب هست...........البته سنج آموزش وپرورش کلاس اول را براحتی قبول شد.................
از 3 سالگی گفتار درمانی وکار درمانی ذهنی میره ..........الانم نورو فیدبک

دخترم از لحاظ درسی خیلی ضعیف حتی معلم خصوصی هم براش گرفتم ....سی دی .........هرچی فکر کنی ..........خودمم زیاد باش کار میمنم ولی تو فارسی خیلی ضعیفه.......فکر کنم نتونه امسال رو تموم کنه.......................از یه طرف میگم بزارم تابستون بخونه .........تا شهریور تموم کنه ........از یه طرف میترسم نتونه تموم کنه بد تر خسته شه .............وخوندش برا سال دیگه سختر بشه
حالا موندم بزارم تا شهریور بخونه .....................تو تابستون کمی باش کار کنم ...............بزارم سال دیگه دوباره اولو بخونه ..................
اگه قرا باشه بخونه مدرسشو عوض کنم .........یا بزارم بمونه تو مدرسه خودش
اینم بگم .از کادر مدرسه دخترم خیلی راضیم از بچه ها از همه چی..............به بچه ها هم معلمشون گفته این کوچکتر از شماست یک سال زود اومده...................
یا مدرسشو عوض کنم
2810