2777
2789
عنوان

کسی بوده که بچش تو کلاس اول مشکل نوشتن داشته باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168887 بازدید | 740 پست
سارای جون میشه اسم اون بیماری نادر ژنتیکی رو بگی.
پسر من هم به خاطر همین تاخیری که داره نسبت به هم سناش امسال به جای اینکه پیش 2 بفرستمش پیش 1 فرستادمش . که یک سال دیر بره مدرسه.

معلمش چی میگه؟ میگه بذار سال دیگه دوباره اولو بخونه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلا مامانها .یه روش مفید برای بهتر شدن تمرکز و دیکته.
به فرزندتون بگین به شما دیکته بگه.شما هم اشتباه بنویسید و بگین غلطهای شمارو بگیره و درستش رو بنویسه.با این کار هم دقت و تمرکزش زیاد میشه و هم توی نوشتن بهش کمک میکنه.معلم پسرم مدتی هست که گفته هرشب به ما فرزندمون دیکته بگه.خیلی براشون مفید بوده.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
نمیدونم والا با معلمش ومدیر صحبت کردم نظرشون آموزش مداوم بود حتی تو تابستون ولی نه فشرده ونظرشون این بود سال دیگه اول رو بخونه.................
ولی خوب در مورد مدرسه نظری نمیدن دیگه
خونه من کابینت نداره اگه کسی کابینت دست دوم ام دی اف سراغ داره بهم یه ایمیل بزنه تا درباره قیمت با هم صحبت کنیم ممنون میشم خیلی خیلی احتیا ج دارم تمام ظرفام تو خونه پخشه ممنون میشم کمکم کنین برام ایمیل بفرستین
خونه من کابینت نداره اگه کسی کابینت دست دوم ام دی اف سراغ داره بهم یه ایمیل بزنه تا درباره قیمت با هم صحبت کنیم ممنون میشم خیلی خیلی احتیا ج دارم تمام ظرفام تو خونه پخشه ممنون میشم کمکم کنین برام ایمیل بفرستین
الان که اکثر حروف رو یاد گرفته خیلی راغبتر شده برا یادگیری .هر روز که میگزره میگه مامان من اینو یاد گرفتم بنویسم .من اونو یاد گرفتم بنویسم .جمله سازیهای تو خونشو هم خودش تنهایی مینویسه فقط کمی تو کلمه ی مشکل داره گاهی قاطی میکنه مثل سایه ی رو اشتباها مینویسه سای ی
مریلا جون،کلماتی مثل سایه ی یا مدرسه ی رو اول توی یک جمله بدون ی ربط بگو.به این صورت:سایه_مدرسه.بعد توی جمله بعدی به صورت سایه ی بگو.اگه دیدی اشتباه نوشت بهش نشون بده که توی جمله ی قبلی چطور نوشته بوده.بگو حالا هم فرقی نداره فقط باید ی رو کنارش بذاری.در ضمن توی اینجور کلمات باید حتما کلمه بعدیش رو هم همراه با هم بگیم.مثل سایه ی مادر،مدرسه ی ما.باید آموزش رو براشون راحت کنیم.الان دیگه نصف کتاب رو یاد گرفتند و از این به بعد فکرکنم براشون کمی سخت بشه.خدا کمکشون کنه و به ما مامانا هم تحمل بده!!!!!!!!!!
خواهش میکنم مریلا جون.پسر منم توی ریاضی یه جاهایی خیلی بی دقتی میکنه.الانم که ده تایی رو شروع کردند.تازه جمع و تفریق رو یاد گرفتند حالا وارد یه موضوع جدید شدند.البته به نظرمن باید زیادبهشون حق داد.ریاضی اول خیلی پیچیده شده.خدا کمکشون کنه و به ماهم توانایی بده.
2810