2777
2789
عنوان

کسی بوده که بچش تو کلاس اول مشکل نوشتن داشته باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168898 بازدید | 740 پست
پروین جون
قربونت برم این قدر حرص نخور!!!!!!برای این شازده پسر
من دیگه عادت کردم ...فهمیدم پسرها موجودات پر دردسری هستن...
مشکلت اینه که قبلش یک دختر خانم داشتی بارت سخته...
به نظرم حالا یک بار هم بچه تکلیفش رو بی حوصله انجام بده ...مگه چی میشه؟؟
پسر من که تمرکزش زیادی هم هست خیلی مواقع خسته میشه بی حوصله مینویسه!!!
معلم امسالشون خدا رو شکر خیلی خوب تونسته باهاش ارتباط بگیره!!!
کاش از اول قضیه ریتالین رو تو مدرسه رو نمیکردی...
هنوز هم اعتماد به نفس داشته باش....برو به معلمش بگو تو کلاس وظیفه شماست که خوب ارتباط بگیری و دانش آموزها رو به انجام تکلیفشون ترغیب کنی....
الان پسر من یک خانم میگه هم چین....خیلی از معلم اش حساب میبره...

ورزش حتما بفرستش پروین حتما...
ای بابا نمیدونستم چشماش ضعیفه....تو استخر که بدتره بدون عینک سخته ....
حالا تو خونه تون اگه حیاط دارین بدمینتون بخر ...من روزی نیم ساعت سعی میکنم با پسرم بازی کنم...
موفق باشی

واقعا شیدا میاد سایت؟؟
راست میگی خیلی بی معرفته!!!
اصلا یادم رفته بود .... چقدر دوستش داشتم...خیلی بامزه مینوشت...من کلی اطلاعات خوب ازش گرفتم...
ولی چرا یک هو کلوپ رو ترکوند و غیبش زد مشکوکه والا!!!
حالا اسمش چی هست؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام حدیل جان.خوش آمدی.
سعی کن زیاد بهش دیکته بگی.باهاش صداکشی رو زیاد کار کن.باعث میشه کلمات توی ذهنش بهتر بمونه.میتونی از پسرت بخواهی که به شما دیکته بگه.کلماتی که اشتباه داره رو،شما هم اشتباه بنویس.بعد از پسرت بخواه دیکته ای رو که شما نوشتید رو تصحیح کنه و کلماتی که اشتباه نوشتی رو درستش رو بنویسه،اینطوری هم براش جالبه و هم کلمات در ذهنش بیشتر میماند.کلاس اول فقط تکرار و تمرین میخاد.راستی معلم پسر شما درس علوم را به صورت شفاهی سوال میکنه؟
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
خواهش میکنم حدیل جان.درست میشه تازه اول راه هستند.پسر منم علوم رو پلوکوپی داده باهاشون کار کنیم تا توی کلاس ازشون بپرسه.موفق باشی.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام به دوستان عزیز

شیده جون به خاطر همین میگم از ترس معلمه بهش ریتالین میدم جالبه همون روز که پسرم کم حوصله بوده و مشق سر کلاس رو خوب ننوشته خانم معلم بهش یه کارت جایزه داده حالا یه روز بی حوصله بوده همچین نامه بلند بالایی برای من نوشته و کلی استرس به من وارد کرده....
شیده جون ایمیلت رو هم چک کن برات ایمیل دادم
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام به دوستان بخدامردم ازبس حرص خوردم کمکم کنین توروخداااااااااااااا پسرم خیلی حواس پرته خیلی زیاددوهفتست دامادبهشون یاددادن هنوزبلدنیست بنویسه میگم بخش کن بخش اول دا بخش دوم ماد تابخش اولومینویسه بخش دومی یادش میره
2810