2777
2789
عنوان

علائم بارداری دارم کمکم کنید دوستای خوبم

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 27 پست
نمیخواد ناشتا هم باشی هر وقت رفتی ازت میگیرن
مردادی که بـــــــاشی : بی آنکه بخواهی تمام حرکاتت خاص میشه …. نگاهت … عاشقی و دوست داشتنت …. سکوت و کلامت …. احساس و مهربانیت …. صبوری و تحملت …. حتی غرور و لجبازی هایت هم جذابیتی خاص دارد ….  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مه سا همینجوری هم میگیرن ولی پولشو ازاد حساب میکنن ...منم اینجوری شدم
مردادی که بـــــــاشی : بی آنکه بخواهی تمام حرکاتت خاص میشه …. نگاهت … عاشقی و دوست داشتنت …. سکوت و کلامت …. احساس و مهربانیت …. صبوری و تحملت …. حتی غرور و لجبازی هایت هم جذابیتی خاص دارد ….  
عزیزم ببخشیدتازه دیدم سوالتو همینجوری برو ازمایشگاه بدون نسخهبگو ازمایش بارداری یا همون تست بتا میخوام..هزینش ازاد بیست تومنه فکر کنم...ان شاالله که بارداری عزیزم
اللّهمَّ ارزُِِقنا اَولاداً سالماً و صالحاً فی الجسم وَالرُّوح لَیسَ فی خَلقِهِِم زیادۀٌ و لا نُقصانٌ ..فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین.....خدایا خودت محافظ نینی تو دلم باش...
2805
اللّهمَّ ارزُِِقنا اَولاداً سالماً و صالحاً فی الجسم وَالرُّوح لَیسَ فی خَلقِهِِم زیادۀٌ و لا نُقصانٌ ..فالله خیر حافظا و هو ارحم الراحمین.....خدایا خودت محافظ نینی تو دلم باش...
مرسی دوستای خوبم انشالله همه خانوما مادر شن
من در کلبه حقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من چون تویی دارم و تو چون خود نداری... خدایا شکررررت بابت همه چی♡♡
اتفاقا 2 3از اطرافیانم بی بی چک اصلا نشون نداد بعد با ازمایش خون فهمیدن که باردارن
من در کلبه حقیرانه خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من چون تویی دارم و تو چون خود نداری... خدایا شکررررت بابت همه چی♡♡
من اصلا هیج علامتی نداشتم.پریودم روز اول اومد درحد جند قطره.بعد قطع شددوسه روز صبرکردم نیومد.یه حسی بهم گفت خاک توسرت حامله شدی برو بی بیجک بگیر.رفتم گرفتم کمرنگ مثبت نشون داد.فرداش رفتم از بتا دادم150 بود که دکترگفت حامله ی.الانم نی نی م 3ماهشه
بچه ها باز بی بی چک گزاشتم منفی بود همسرم میگه توهم زدی احتمالا کیستی چیزی داری