دایی من چهل روزه فوت شده . مادرم خیلی بیقراره اصلا حوصله ندارم حتی مهمون بیاد . من تازه کل خونه تمیز کرده بودم . رفتم کنار مامانم دراز کشیدم بغلش کردم اروم شه بعد خوابمون برد خانم با دوتا بچه اومده خونمون بابام در باز کرده براش . یعنی گند زدن ب لشپزخونه اسفند ریختن زمین فرش سوزوندن کل اشپزخونع کن فیکون کرده رفته . بیدار شدم رفتم دیدم اصلا از شدت ناراحتی گریم گرفته بود خیلیییییی نفهم . بهش پیام دادم هیچوقت خیرت بهمون نرسید گند زدی ب خونمون . رفتی
ببین عزیزم من نمیگم کار زنداداشت درسته ولی شاید یه خری مثل شوهر من شوهرشه که هرچی بهش میگی من نمیام قهر میکنه و اوقاتتو تلخ میکنه شایدم پیامت سبب خیر بشه برا زنداداشت، کاش خواهر شوهر منم ی پیام اینطوری میداد بزور دیگه شوهرم نمیبرد اونجا
باهم بد نیستیم ولی خوشم نمیاد بخام بعضی وقتا برم شوهرم میبرتم اگه نرم بلوا بپا میکنه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
من بودم پامو دیگه خونه ی مادرشوهر نمیذاشتم .احترام میذاری میری خونشون آخرم بت بی احترامی میکنن .چرا فکر میکنید چون داغ دارید باید به همه بپرید و بقیه هم ملاحظتون رو کنن
خانومایی که میگید اسی کار خوبی نکرده،اینم درنظر بگیرید که عزادارن وحوصله ی خودشونم ندارن چه برسه به اینکه هی خونه تمیز کنن ویکی بیاد گند بزنه ول کنه بره
من بودم پامو دیگه خونه ی مادرشوهر نمیذاشتم .احترام میذاری میری خونشون آخرم بت بی احترامی میکنن .چرا ...
یجور میگن بچه هاش شلوغ کردن
انگار بچه هاشو از خونه باباش آورده بود
خب نوه خودشونه دیگه
من بچم شیطونی میکنه خونه مادرشوهرم . شوهرم به مامانش میگه نوه خودته همینه که هست باید تحمل کنی . مادرشوهرم میخنده هیچی نمیگه
خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
دیشب دختر خالمه و بچش اومدن خونمون شب که رفتن رفتم تو اتاقم دیدم کل ریشه های فرشمو با رژ رنگی کرده د ...
عروسی پسر دائیم بود من رفتم ارایشگاه یک سری مهمان هم خونه مه بودن و تو خونه ارایش کردن وقتی از عروسی برگشتیم فرشم پر رژ گونه بودبعد دخترم گفت این چیع مهمانمون باحرص گفت همین مریم رو می بینی بچه شو جمع نکرد رژ گونه نازنینم و گرون قیمتم رو بچه ش شکست ...اصلن نگران فرش نیود😑
خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻