2777
2789
عنوان

به زنداداشم پیام دادم حالشو گرفتم خسته شدیم از دسش

| مشاهده متن کامل بحث + 2910 بازدید | 113 پست
فوقش میخاد ب داداشم بگه ببین منو نمیزارن خونه . ببین واقعا درکش پایینه . میاد پفیلا میپزه کل فرش سوز ...

ببین عزیزم من نمیگم کار زنداداشت درسته ولی شاید یه خری مثل شوهر من شوهرشه که هرچی بهش میگی من نمیام قهر می‌کنه و اوقاتتو تلخ می‌کنه شایدم پیامت سبب خیر بشه برا زنداداشت، کاش خواهر شوهر منم ی پیام اینطوری میداد بزور دیگه شوهرم نمیبرد اونجا 

باهم بد نیستیم ولی خوشم نمیاد بخام بعضی وقتا برم شوهرم میبرتم اگه نرم بلوا بپا میکنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بودم پامو دیگه خونه ی مادرشوهر نمیذاشتم .احترام میذاری میری خونشون آخرم بت بی احترامی میکنن .چرا ...

پاشم بیام فرشای خونتو بسوزونم تازه منتم بزارم که لطف کردم اومدم خونت ببینم حست چیه

من بودم پامو دیگه خونه ی مادرشوهر نمیذاشتم .احترام میذاری میری خونشون آخرم بت بی احترامی میکنن .چرا ...

اینکه نگفته احترام بزاره.گند کاریشون باید جمع میکرده.والا منم باشم بدم میاد .بریزه و بره

چرا فک میکنی چون داغ داریم باید بیاین گند بزنید تو خونمون ؟؟؟؟

یجور میگن بچه هاش شلوغ کردن

انگار بچه هاشو از خونه باباش آورده بود 

خب نوه خودشونه دیگه

من بچم شیطونی میکنه خونه مادرشوهرم . شوهرم به مامانش میگه نوه خودته همینه که هست باید تحمل کنی . مادرشوهرم میخنده هیچی نمیگه 

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️
دیشب دختر خالمه و بچش اومدن خونمون شب که رفتن رفتم تو اتاقم دیدم کل ریشه های فرشمو با رژ رنگی کرده د ...

عروسی پسر دائیم بود من رفتم ارایشگاه یک سری مهمان هم خونه مه بودن و تو خونه ارایش کردن وقتی از عروسی برگشتیم فرشم پر رژ گونه بودبعد دخترم گفت این چیع مهمانمون باحرص گفت همین مریم رو می بینی بچه شو جمع نکرد رژ گونه نازنینم و گرون قیمتم رو بچه ش شکست ...اصلن نگران فرش نیود😑

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
2810