2777
2789
پیشنهاد شما چیه چی بخونیم بهتره😘

نترس همه پزشک ها تقریبا یا رفتن یا در فکر رفتن هستن چند سال دیگه دوباره دکترهای پاکستانی باید استخدام کنن یا برای یه عمل ساده باید رفت کشورهای  همسایه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیشنهاد شما چیه چی بخونیم بهتره😘

علاقه 

چون تمام رشته،بازار کار بدی دارن 

همون پرستاری که میگن وای فلان و بیسان(خودم ۷ ساله پرستارم)

الان بازار کارش رو ببینیم 

نابود

اون ۸۹ روزه ها چی شدن؟با تمدید دوسال؟الان کجان؟اونی که تازه قبول شده تو شهر بزرگ حقوق کمی میگیره تو شهر کوچیک کار نیست براش باید بره پذیرش کار کنه 

فقط باید رفت دنبال علاقه

حسابداری و مهندسی کامپیوتر شاخه هاش خوبش،خوبه

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

من بحثهای کارشناسی رو پیگیری میکردم چون امسال دخترم کنکور داره، گفتن سرانه پزشک و دندانپزشک و پزشکهای متخصص و فوق تخصص کشور ما به ازای جمعیتمون خیلی خیلی کمتر از حد استاندارد جهانی هست و باید افزایش ظرفیت داشته باشیم، ولی وزارت بهداشت و دانشگاههای پزشکی نپذیرفتن چون گفتن زیرساختهای لازم وجود نداره و باید استاد و امکانات هم افزایش پیدا کنه 

فقط قرار شده کمی ظرفیت قبولی دوره پزشکی عمومی به تخصص رو  افزایش بدن و ظرفیت قبولی پزشکی عمومی هم فقط کمی اونم سهمیه خدمت در مناطق محروم افزایش پیدا کرده 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
نترس همه پزشک ها تقریبا یا رفتن یا در فکر رفتن هستن چند سال دیگه دوباره دکترهای پاکستانی باید استخدا ...

اتفاقا بیشتر پزشک ها میمونن 

چون هم مهاجرت براشون سخته 

هم درآمدشون اینجا خوبه 

پرستارهان که دارن میرن

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

پزشک واقعا کمه. فک کنم بخاطر همینه که ظرفیتشو زیاد میکنن.

درسته کمه، 

ولی ظرفیتش رو زیاد نکردن، 

فقط خیلی محدود برای تعهد خدمت در مناطق محروم 

هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
نترس همه پزشک ها تقریبا یا رفتن یا در فکر رفتن هستن چند سال دیگه دوباره دکترهای پاکستانی باید استخدا ...

اون پزشکی که میره تا تخصصش رو تو ایران بوده و بخش بزرگ زندگیش رو باخته 

پزشک عمومی به اسونی مهاجرت نمیکنه 

چون تو همین ایران هم جایی نداره (شهر های بزرگ)

سیستم نابوده 

چه افزایش ظرفیتی صورت بگیره چه نگیره،اخرش وضع تغییری نمیکنه

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]
تعهدی بیشتر شده پارسال دوستم با ۳۶۰۰منطقه دو پزشکی تعهدی آورد

تعهدی چه جوریه؟ یعنی چی؟

علاقه  چون تمام رشته،بازار کار بدی دارن  همون پرستاری که میگن وای فلان و بیسان(خودم ۷ سا ...

ممنون عزیزم 😁😘

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
اتفاقا بیشتر پزشک ها میمونن  چون هم مهاجرت براشون سخته  هم درآمدشون اینجا خوبه  ...

نه عزیزم همه پزشک ها رفتن این چند تا هم که موندن درحال گرفتن ویزا هستن یا دیگه براشون دیر،شده  اونجا درآمدها عالی براشون تازه این تازه کارها کشورهای همسایه درآمد شون خوبه کشورهای اروپایی که محشره 

متاسفانه بعضی از دانشجوهایی هم که برای تعهد خدمت در مناطق محروم پزشکی قبول میشن فوری تو فکر این هستن که چطور میشه از زیر بار این تعهد شونه خالی کرد، تو همین سایت چند روز پیش یه تاپیک اینطوری بود، دانشجوی پزشکی تعهدی که برای خدمت در مناطق محروم قبول شده بود داشت پرس و جو میکرد آیا میشه بعد از فارغ التحصیلی مثلا پول بده و تعهدش از بین بره 

نه عزیزم همه پزشک ها رفتن این چند تا هم که موندن درحال گرفتن ویزا هستن یا دیگه براشون دیر،شده  ...

بازم مخالفم 

خیلی از کشورها اصلا مدرک پزشکی ایرانو قبول ندارن 

من که ندیدم پزشکی مهاجرت کنه 

بیشترشون موندن 

اونایی هم که میرن واسه ادامه تحصیل میرن یا اینکه اینقدر اینجا کار کردن و پول جمع کردن که دیگه میرن اونور عشق و حال 

پزشک ها توی ایران خدایی میکنن 

هم عزت و احترام دارن 

هم درآمد بالا 

واسه چی برن اصلا😁

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

2810