2777
2789
دقیقا درسته هر کی بتونه میره اونی هم که مونده پشیمون شده ولی دیگه دیره   من برادر زادم همین ال ...

اوهوم. تازه برادرزاده‌ی شما دندونپزشکیه، هم زودتر تموم می‌کنه هم اینترنی و شیفت‌های پرفشار و جو وحشتناک نظامی بیمارستان رو تحمل نمی‌کنه.

به هر حال امیدوارم همه راضی باشن با تصمیمشون، چه موندن باشه چه رفتن.

یادآوری: این سایت نماینده‌ی خوبی از جامعه‌ی اون بیرون نیست؛ اینجا خیلیا اجازه‌ی بیان نظرات و نحوه‌ی زندگیشونو ندارن.                                                                                    هر عقیده‌ای محترم نیست، حقِ داشتنِ عقیده‌ست که باید بهش احترام گذاشت.                
من از بازار کار رشته‌های دیگه توی دنیا خبر ندارم، ولی مطمئنم نیروی متخصص هرجای دنیا که بره ازش استقب ...

رشته های مهندسی که خیلی عالی هستند مثلا برادرم نقشه برداری خونده از کانادا براش دعوتت نامه اومد یا یکی از،آشناها کامپیوتر خونده بوده بورسیه انگلیس قبول شد برای دکترا بعد شرکت اپل استخدام شد الانم آمریکا زندگی میکنه کلا تو ۷ سال پیشرفتی کرد که تو ۷۰ سال تو ایران نمی تونست پیشرفت کنه رشته های مهندسی راحت تر استخدام میشن روی پزشک ها حساس هستند البته حق دارند جون مردم شون براشون اهمیت دارد 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوهوم. تازه برادرزاده‌ی شما دندونپزشکیه، هم زودتر تموم می‌کنه هم اینترنی و شیفت‌های پرفشار و جو وحشت ...

انشاله 

همه کشور خودشونو بیشتر،دوست دارن ولی گاهی مجبور میشن انشاله شرایط مساعد بشه کسی از،اجبار نره 

پیشنهاد شما چیه چی بخونیم بهتره😘

رشته های پیراپزشکی مثل بینایی سنجی فیزیو تراپی کاردرمانی و گفتار درمانی آینده درخشان تر از رشته پزشکی در ایران خواهند داشت

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
اطلاعات من و سابقه ۷ سالی کاری من چیز دیگه ای رو میگه 

شایدم من فقط دوستانی که رفتن و میگن شنیدم خودمون که اونجا نیستیم ولی تو همین نی نی سایت هم خانم دکتری هستند که تو آلمان زندگی میکنن وخیلی راضی هستن خیلی 

شایدم من فقط دوستانی که رفتن و میگن شنیدم خودمون که اونجا نیستیم ولی تو همین نی نی سایت هم خانم دکتر ...

والبته اطرافیان نزدیک که رفتن و خیلی خیلی راضی هستن دیگه نمیدونم واقعا راست میگن 

رشته های پیراپزشکی مثل بینایی سنجی فیزیو تراپی کاردرمانی و گفتار درمانی آینده درخشان تر از رشته پزشک ...

البته رشته های پزشکی متخصص رادیولوژی از،همه بهتر بیدرد سر تر و پولسازتر

البته رشته های پزشکی متخصص رادیولوژی از،همه بهتر بیدرد سر تر و پولسازتر

بستگی داره 

همسر من دانشجو تخصص رادیولوژی اتفاقا 

خیلی از همکاراش بیکارن چون سرمایه گداری زیاد میخواد

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
11هزارکشوری.......یعنی تقریبا تا5هزارمنطقه

دوستم پارسال با 6000 منطقه دو پزشکی تعهدی قبول شد

می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.