2777
2789
عنوان

بیاین از آندوسکوپی بگین کسایی که رفتین یا از اقوام شنیدین باید برم

| مشاهده متن کامل بحث + 946 بازدید | 45 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یکسال و نیم پیش رفتم انجام دادن. 

به ابتدای شلنگ بی حس کننده فکر کنم زد.  

به پهلو خوابیدم،  ناشتا هم بودم. 

دو دقیقه هم نشد.  فوری لوله رو کشید بیرون. 

اون لحظه اوق میزدم چون معده ام خالی بود،  چیزی بالانمیاوردم. 

بی حس و بیهوش نکردن.  احتمالا فقط اسپری بی حس کننده زدن. شایدم نزدن. 

ولی بعدش راحت شدم.  چون راحت تشخیص داد و رفتم دنبال درمونش. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

من یکسال و نیم پیش رفتم انجام دادن.  به ابتدای شلنگ بی حس کننده فکر کنم زد.   به پهلو خو ...

یک سال و نیمه هرجا میرم میگن آندوسکوپی انواع داروهای معده رو خوردم هیچ تاثیر 

ی نداره الان دیگه هرچی میخورم تهوع و دل درد دیگه هیچی ازم نمونده

تیکر بارداری نیست
2805
سه سال پیش بود ..با حاضر شدن  و تعویض لباس تقریبا نیم ساعت ...تا جایی که من میدونم بیهوشی نداره ...

عزیزم بیهوشی خفیف انجام میدن خیلی بندرت بیهوش نکنن اونجایی ک بیهوش نمیکنن امکاناتشو ندارن چون

نه عزیزم چ ربطی داره من اولین اندوسکوپیمو ۲۳سالگی انجام دادم

خودم ۲۰ سالمه 

دختر داداشمم ۱۳ سالشه دکتر به هردومون گفته برین آندوسکوپی حالا خانواده های جفتنون میترسن از اون بیشتر بنظرت براش خطرناک نیست؟

تیکر بارداری نیست
خودم ۲۰ سالمه  دختر داداشمم ۱۳ سالشه دکتر به هردومون گفته برین آندوسکوپی حالا خانواده های جفتن ...

نه عزیزم چ خطری بچه ۶ماهه رو اندوسکوپی میکنن

بیهوشیشم در حد خواب ده دقیقه ایی هست اصلا چیز خاصی نیست

اما من با اندوسکوپی هم مشکلمو نفهمیدن همچنان بی وقفه دارم درد میکشم دیگه امیدم فقط ب خداس

منم مشکل معده دارم.خیلییی ورم کرده و همش یه چیزی توراه گلوم‌حس میکنم و  همش حس تهوع دارم اصلا خوب نیستم 

دنبال دکتر متخصص هستم ک برم اندو 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
چند وقته مشکل داری؟منم دارم میمیرم از درد متل من زده ب کتفم دردش

از پارسال کرونا گوارشی گرفتم همش درگیرم.ولی چندهفته اس خیلی شدید ترشده

من سینه هام و قفسه سینه ام خیلی دردمیگیره.همش حالت تهوع دارم اولاش فک میکردم باردارم🥺😔

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      
2810