بچه ها الان ۱۵روزی میشه ک قهریم و عقد هستیم و ندیدیم همدیگه رو من تا جمعه بهش زنگ و پیام میدادم ولی از اون روز تا حالا محل ندادم و هیچ تاثیری هم نداره هدفش واقعا چیه مقصر هم خودشه یعنی آدم چقدر میتونه کینه ای باشه؟!به گفته خودش میگه میخامت ولی تو باید تنبیه بشی
شما هم تو عقد طلاق گرفتین خودتون طلاق گرفتین یا اون شما رو طلاق داد ؟موافق بود با این تصمیم یا چی&nb ...
من تو دوران عقد بودم.و مشکلاتم از سه دقیقه بعد از امضای دفتر محضر شروع شد.و خودم درخواست طلاق دادم
موافق بود ولی میگفت مخالفه چون پول میخواست به اضافه بخشش کل حق و حقوقم و براش سنگین تموم شد من طلاق خواستم.
عید نوروز مبارک❤️(فضولی: در اصل از بدبینی و نفس پلید میاد.چوه نفس ناپاک دلهره داره و میخواد از همچیز سر بیاره تا مبادا کسی به خودش شک کنه و کسی که از درون بدبینه،فضولی میکنه)✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨قرآن میگه:صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لا يَرْجِعُونَ (سوره بقره آیه ۱۸) البته یه جا داریم لایعقلون آخر آیه است.اونم سوره بقره س آیه۱۷۱
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عید نوروز مبارک❤️(فضولی: در اصل از بدبینی و نفس پلید میاد.چوه نفس ناپاک دلهره داره و میخواد از همچیز سر بیاره تا مبادا کسی به خودش شک کنه و کسی که از درون بدبینه،فضولی میکنه)✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨قرآن میگه:صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لا يَرْجِعُونَ (سوره بقره آیه ۱۸) البته یه جا داریم لایعقلون آخر آیه است.اونم سوره بقره س آیه۱۷۱