2777
2789
عنوان

به همسرم محل نمیدم دیگه

| مشاهده متن کامل بحث + 3307 بازدید | 144 پست
شما هم تو عقد طلاق گرفتین خودتون طلاق گرفتین یا اون شما رو طلاق داد ؟موافق بود با این تصمیم یا چی&nb ...

من تو دوران عقد بودم.و مشکلاتم از سه دقیقه بعد از امضای دفتر محضر شروع شد.و خودم درخواست طلاق دادم

موافق بود ولی می‌گفت مخالفه چون پول میخواست به اضافه بخشش کل حق و حقوقم و براش سنگین تموم شد من طلاق خواستم.

عید نوروز مبارک❤️(فضولی: در اصل از بدبینی و نفس پلید میاد.چوه نفس ناپاک دلهره داره و میخواد از همچیز سر بیاره تا مبادا کسی به خودش شک کنه و کسی که از درون بدبینه،فضولی می‌کنه)✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨قرآن میگه:صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لا يَرْجِعُونَ‌ (سوره بقره آیه ۱۸) البته یه جا داریم لایعقلون آخر آیه است.اونم سوره بقره س آیه۱۷۱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چسب حرارتی میشه خصوصی باهاتون صحبت کنم شاید بتونی راهنماییم کنی

عزیزم نمی‌دونم میتونم کمکی کنم یا نه.

ولی اگه فکر می‌کنی میتونم. باشه خصوصی صحبت کنیم

عید نوروز مبارک❤️(فضولی: در اصل از بدبینی و نفس پلید میاد.چوه نفس ناپاک دلهره داره و میخواد از همچیز سر بیاره تا مبادا کسی به خودش شک کنه و کسی که از درون بدبینه،فضولی می‌کنه)✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨قرآن میگه:صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لا يَرْجِعُونَ‌ (سوره بقره آیه ۱۸) البته یه جا داریم لایعقلون آخر آیه است.اونم سوره بقره س آیه۱۷۱
من اصلا اجازه نمیدم تو روحیاتم اثر منفی بزاره هر روز میرم باشگاه انرژی منفیاما خالی میکنم .یا میاد آ ...

پس شما دختر خیلی قوی هستی از اینکه به خودت اهمیت میدی و خودتو دوست داری خیلی خوشحالم شما از خیلیا جلو تری

سر جوراباش که لنگه به لنگه بود شروع کرد به داد و بیداد منم گفتم به من چه مربوط مگه مننوکرتم ،خوب خود ...

اوه این دیگه مشکلش خیلی حاد تر از شوهر منه😑خدایا چرا مردا روانی شدن 

اره خودشون بی نقص و بی عیب و ایرادن مشکل از مائه🥲

به نظر خودم منم دیگه مثل همسرم عصبی شدم ، در صورتی که همیشه خیلی اروم بودم

الان شوهرم خونمون خوابیده 😟😟کاش منم رفته بودم ولی ازش ترسیدم و نرفتم

پس بگو دلش به این گرمه که داره خود واقعیش رو نشون میده اصلا نترس الان برگردی خیلی بهتره تا دوماه بعد ...

دعا کن برام مشکلم حل بشه خیلی بلاتکلیفم دوست دارم زندگیم به روال قبل برگرده اصلا حرف طلاق میاد روانم می‌ریزه بهم 

چطور میتونم خصوصی بهتون پیام بدم

درخواست دوستی دادم 

سنتی یا دوست بودین

سنتی

چه ميدوني شما شايد ايراد از خودته شايد زيادي حساسي فربونت برم مشاوره تلفني بگير  بالاخره بايد د ...

نمیگم هیچ مشکلی ندارم .ولی خب من از خودم دفاع میکنم در برابر حرفاش بعد میگه تو منو تحقیر کردی فک می‌کنه هرچی از دهنش در اومد باید بگه من هیچیش نگم