2777
2789
عنوان

قبل از تصمیم گرفتن در مورد تعداد بچه کمی فکر کنیم!

| مشاهده متن کامل بحث + 2797 بازدید | 53 پست
وای نه تورو خدا من 6تا میخوااااااااام دیگه کی سهمشو میده به من؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!گریهههههههههه

ولی جدای از شوخی من الان که دوتا هستیم ومیبینم چقدر مامانم اینا با ازدواج ماها تنهاشدن وغصه میخورن تصمیمم جدی تر شد..چون خونواده هایی رو میبینم که چقدر شلوغن ورفت وامد دارن ولی فامیل ما زیادنمیرن وبیان.. شاید اگه رفت وآمد بین فامیل زیاد بشه بشه به بچه کمتر فکر کرد...
امیرحسینم 17خرداد (مبعث) دنیا اومدخدایا شکرت..

میگن پنجره دل آدمای مهربون رو به خدا باز میشه؛از اون پنجره من رو هم دعاکن...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب خیلی از ما به پیشرفته تر بودن کشورهای غربی معترف هستیم. چیزی که من می‌خوام الان ازش صحبت کنم نه الگوی افزایش جمعیت اونا که الگوی برنامه ریزی اونا هست.

دوستی از دوستانم می‌گفت که کشور کانادا می‌دونه برای چه سالی چندتا مهندس معدن می‌خواد. یعنی این قدر به برنامه‌ریزی شون اهمیت می‌دن که همه کارهای الانشون بر حسب یه محاسباتی در آینده است. که بتونند زندگی با کیفیت بیشتری داشته باشند.

حالا یکی از همین سازمان‌ها به اسم فائو گزارشی درباره نرخ افزایش جمعیت در دنیا داده. توجه کنید که اینا بر اساس آمار و ارقام حرف می‌زنند نه فقط حدس و گمان یا آروز و خواسته...

"به گزارش گروه خواندنی های مشرق، به تازگی جمعیت جهان از مرز هفت میلیارد نفر گذشت و به همین مناسبت گزارش هایی درباره نرخ رشد جمعیت در جهان منتشر شد اما اخیرا سازمان جهانی غذا موسوم به فائو در گزارش0 با عنوان "چگونه باید به مردم جهان در سال 2050 میلادی غذا بدهیم؟" به تحلیل رشد نرخ جمعیت و میزان غذای مورد نیاز برای این جمعیت در حال رشد پرداخته است.

بر اساس این گزارش نرخ جمعیت جهان هم اکنون در حدود 1.09 درصد است و میانگین سنی مردم جهان 28.4 سال است و در هر ثانیه 2.4 کودک به جمعیت جهان اضافه می شود و در برابر آن در هر 1.8 ثانیه یک نفر می میرد. بر اساس پیش بینی این نرخ جمعیت و در صورتی که در جهان و ایران (با نرخ رشد جمعیت 1.25 درصد) به همین سرعت نرخ رشد ادامه دهند، جمعیت جهان تا 50 سال آینده (در سال 2060 میلادی) به 9 میلیارد نفر خواهد رسید و جمعیت ایران تا پنجاه سال آینده تقریباً دو برابر میزان کنونی و به رقم 140 میلیون نفر خواهد رسید."
2803
دو تا بچه کافیه...
منم با نظر شما موافقم

مهم همون درست و عمیق فکر کردن در این مورده که متاسفانه یکسری عقاید نادرست نمیزاره درست فکر کنیم

ممنون بخاطر تاپیک خوبی که زدی
کارلی عزیز حرف شما درست. البته توهین به قشر پایین نشه خدای نکرده. قطعا اگر من هم که این قدر حرص و جوش می‌زنم این سیاست کاهش جمعیت رو رعایت کنم نهایتا جامعه از کلیت خودش نفع می کنه یا ضرر می بره.

یعنی اگه جامعه این تصمیم رو نگیره همه این حرص و چوش زدن های امثال ما هم بی خوده. به همین دلیل من تصمیم گرفتم در اینجا جرفش رو باز کنم و از همه کسانی که موافقند خواهش کنم نسبت به ترویج این فرهنگ تلاش کنند. بخصوص در اقشار پایین.
حالا عزیزانی که دوست دارین بچه بیشتر داشته باشید یه سوال دارم ازتون

دوست دارین دو تا بچه داشته باشید که یه روزی که ما دیگه توی این دنیا نیستیم برن بشینند زیر سایه های درخت توی یه باغ بزرگ و از اینکه ما براشون محیط زیست سالمی باقی گذاشتیم ازمون تشکر کنند
یا اینکه
دوست دارین 6 تا بچه داشته باشید که یه روزی بعد ما توی یه تیکه برهوت بشینند و فکر کنند چرا مثل دوران قدیم هواشون تمیز نیست؟

کدو تصویر قشنگتری هست؟

در کنار کمیت کیفیت زندگی هم مهمه.
بهترین کار سعی در بالا بردن فرهنگ عموم جامعه است ولی دیگه از دو تا بچه پایین تر نیایید لطفا. هههههههه مخصوصا اگر امکانات تربیت صحیح رو دارید. منم قصدم زیر سوال بودن قشر پایینتر نیست بلکه منظورم اینه اونها باید بیشتر مواظب باشن و کنترل بیشتری روزی زاد و ولد داشته باشند.

فکر کنید یک استاد دانشگاه که دوست ماست می گفت یکی از خدمات که بیسواد صد درصد هست 12 تا بچه داره اونوقت من و دکتر فلانی هر کدوم یکی! آینده دست اینهاست ما داریم حرص و جوش می خوریم.

موفق باشید مامان های بافکر و اندیشه. با نی نی گولوهاتون حال کنید......
2804
گلنار جون چیزایی که میگی هم درسته و هم قشنگه اما اگه همون مثلا" یه دونه بچه در آینده بره زیر سایه همون درختای قشنگ توی باغ های زیبا توی یه محیط زیست سالم و هی تنهایی ئاسه ی خودش بشینه یه روز دو روز سه روز...تا چند روز هی تنهایی بره بشینه خوب دق میکنه بدون همدردو یه هم زبون دیگه ...به نظر من آدما تنها نباشن دور هم باشن شادو خوشحال حتی تو همون برهوت بیشتر بهشون خوش میگذره تا تنها تو کلی جای سر سبز آدم باید دلش خوش باشه درست مثل آدمای خیلی پولداری که تک و تنها هستن و دلشون خوش نیست بر عکس خیلی های دیگه که شاید آدمای معمولی و متوسطی باشن اما در کنار هم خیلی خوشحالن و دلشون به همدیگه خوشه....
گلناز جووون بالاخره هرکی بنا بر سلیقه و فرهنگ خانوادگی وجامعه کوچیکتری که درش بزرگ شده فکر میکنه والبته اینم درسته که کسایی که تحصیل کرده هستن فرزند کمتری دارنووو شاید یه دلیلش عمق این مسئله با تحصیلات باشه ولی ممکن هست دلیل بزرگترش همون تحصیلاته خانواده ای که پدذر ومادرش درحال درس خوندن هستن کمتر وقت میکنند که به مسئله ای غیر از درس وتدریس وارتقا سطح تحصیلی فکرکنن. وفرزند رو مانعی میدونن برای پیشرفت خودشون!!

البته من گفتم 6تا 4تاش برا 10 سال آینده دوتاشم برای 20 سال اینده تا اون 4تا بزرگ شن بعد

2805
سلام خانمهای گل

به نظر منم الان دوره و زمونه ایه که یک بچه کافیه و دوتا زیاده چه برسه به بیشتر!

خدا ان شا الله به همه آرزومندا یک بچه رو عنایت کنه برای ماها هم همین یکی رو حفظ کنه.
زندگی من زیباست ، آرامش و سلامتی و ثروت در زندگیم موج می زند ((خدایا همه اینها را برای دوستانم هم آرزو می کنم )). سپاسگزاااااااااااارم .
من یه جا خوندم که بهترین روش تربیت فرزند تعدادشونه واگه تعداد فرزندان بیشتراز یکی باشه باهم بزرگ میشن وتربیتشون راحت تره

2801