2777
2789
عنوان

تجربه مادرا از بلوغ دختراشون

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 77 پست
ماشاالله شما قبل از پریود هم قد خوبی داشتی 😍

آخه من ۱۴_۱۵ سالگی پریود شدم ...وقت داشتم که رشد کنم 😂🙌🏻

ما را حوصله‌ی خریدن نقاب نبود؛ خوشا آنان که خریدند و عزیزند 🩵باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨💎 درخواست ندین⛔
ربطی به پریود شدن نداره تغذیه اش خوب باشه و فقط به ژنتیکش مربوطه

بر حسب میانگین باید قدش حدود ۱۶۵ بشه ولی من نگرانم چون دیگه فرصتی نداره

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه من ۱۴_۱۵ سالگی پریود شدم ...وقت داشتم که رشد کنم 😂🙌🏻

انشاالله که شانس و اقبال بلندی هم داشته باشی گلم

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
بر حسب میانگین باید قدش حدود ۱۶۵ بشه ولی من نگرانم چون دیگه فرصتی نداره

بهش هر روز قرص زینک بده 

منیزیم هم خوبه 

بارفیکس و والیبال هم تاثیر. داره 

ما را حوصله‌ی خریدن نقاب نبود؛ خوشا آنان که خریدند و عزیزند 🩵باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨💎 درخواست ندین⛔
انشاالله که شانس و اقبال بلندی هم داشته باشی گلم

ممنون ❤️

بهش هر روز قرص زینک بده  منیزیم هم خوبه  بارفیکس و والیبال هم تاثیر. داره

بله زینک و منیزیوم میخوره از تابستان والیبال هم شروع میکنه

بله زینک و منیزیوم میخوره از تابستان والیبال هم شروع میکنه

من ۳ سال تمام قرص زینک خوردم هر روز بعد از صبحانه 

ممنون گلم

خواهش میکنم عزیزم بگین ورزشهای کششی انجام بده لبنیات زیاد استفاده کنه  پیاده روی هم مفیده اگر ژن قد بلند و داشته باشه مطمئن باشین رشد خوبی خواهد داشت

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
خواهش میکنم عزیزم بگین ورزشهای کششی انجام بده لبنیات زیاد استفاده کنه  پیاده روی هم مفیده اگر ژ ...

لبنیات خوب میخوره مکمل هم مصرف میکنه دیگه امید بخدا 

انشاالله شما هم موفقیت و خوشبختی دخترتون ببینید

لبنیات خوب میخوره مکمل هم مصرف میکنه دیگه امید بخدا  انشاالله شما هم موفقیت و خوشبختی دخترتون ...

زنده باشی عزیزم همچنین شما

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
باز خدارو شکر کن عزیزم که دیر پریود میشه.. من چی بگم که دکتر به دختر 8ساله م گفته تا 6ماه دیگه پریود ...

بله از نظر سنی دخترم تو سن‌مناسبی پریود میشه ولی من نگران رشد قدش هستم 

فکر کن ب من درمورد پریود هیچی نگفت حتی شدمم ی نوار داد همین،😂😂😂😂

احتمالا دهه شصتی نیستی 😂😂

منم حقیقتا هیچی از زبان مادرم درباره پریود نشنیدم حتی تو مدرسه هم هیچی برامون توضیح نمیدادن