خانمها یه دختر دوازده ساله دارم که دکتر فوق تخصص اطفال گفته احتمالا بین شش ماه تا یک سال دیگه پریود میشه ولی من نگران قدش هستم که الان۱۵۰ سانته سوال من از شما اینه که تو فاصله یک سال قبل از پریود دختراتون چقدر قد کشیدن و آیا بعدش هم رشد قدی داشتن؟
میان استخوانهای خرد شده ایم اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
من همش فکر میکنم اگه قبل از پری قد نکشه بعدش دیگه رشد آنچنانی نداره
ن رشد میکنه من خودم خواهرم رشدکردیم بعدپری
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه : اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،، اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،، اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،، بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
نه نباش اگر پای مرغ دوست داره براش تند تند بپز دختر من این و ویتامین و شیرو تخم مرغ رو خوب میخورد کلاس ۶ بود پری شد الان نهمه دیگه همه به شوخی میگن بسه دختر دیگه دراز نشو ضمنا قد خودمم کوتاهه ولی بحث من اینه دغدغه قدش و نداشته باش اخلاقیاتش علایقش وحشتناک عوض میشه فقط باید صبور باشی وگرنه دیوونه میشی دیگه ار شما تاثیر نمیگیره میره سمت دوستاش
کاربر سال ۹۳ هستم 🫡بسوزه پدر تجربهدل کسی رو نشکنین محترمانه نظرتون رو بگین
ربطی به پریود شدن نداره تغذیه اش خوب باشه و فقط به ژنتیکش مربوطه
غنچه با دل گرفته گفت: زندگی ... زندگی لب ز خنده بستن است گوشه ای درون خود نشستن است ... گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است با زبان سبز راز گفتن است ... گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد... تو چه فکر میکنی کدام یک درست گفته اند من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است هرچه باشد او گل است ... گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است "قیصر امین پور"