2777
2789
عنوان

تجربه مادرا از بلوغ دختراشون

| مشاهده متن کامل بحث + 1105 بازدید | 77 پست
بله میکشه  من کشیدم الان ۱۶۰ هستم  تا ۲۵ میکشه  محض اطمینان والیبال برع

ممنون گلم بله از تابستان برنامه کلاس شنا و والیبال داره

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
من همش فکر میکنم اگه قبل از پری قد نکشه بعدش دیگه رشد آنچنانی نداره

ن رشد میکنه من خودم خواهرم رشدکردیم بعدپری

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ته رشدشو همین مدت میکنه تا شیش الا یک سال بعد پریودش بعدش صفحه رشد بسته میشه...فک‌میکنم درکل به ۱۶۰ ...

بله منم نگرانم بعدش دیگه رشدی نداشته باشه پیش بینی دکترش هم قد حداقل۱۶۰ سانتی بود

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
چطور عزیزم من که نگران رشد قدیش هستم؟

نه نباش اگر پای مرغ دوست داره براش تند تند بپز دختر من این و ویتامین و شیرو تخم مرغ رو خوب میخورد کلاس ۶ بود پری شد الان نهمه دیگه همه به شوخی میگن بسه دختر دیگه دراز نشو ضمنا قد خودمم کوتاهه ولی بحث من اینه دغدغه قدش و نداشته باش اخلاقیاتش علایقش وحشتناک عوض میشه  فقط باید صبور باشی وگرنه دیوونه میشی دیگه ار شما تاثیر نمیگیره میره سمت دوستاش 

کاربر سال ۹۳ هستم 🫡بسوزه پدر تجربهدل کسی رو نشکنین  محترمانه نظرتون رو بگین  
عزیزم جهش رشدی اگر نداشته یدفه یه رشد قدی قابل توحهی میکنه بعدشم تا سن ۲۰ سالگی رشد میکنن دختر من مو ...

هزار ماشاالله به دختر گلت😍

دختر من تا حالا رشدش خیلی معمولی بوده و رشد جهشی نداشته یعنی ممکنه تو این مدت شش ماه تا یک سال به رشد جهشی داشته باشه؟

ربطی به پریود شدن نداره تغذیه اش خوب باشه و فقط به ژنتیکش مربوطه

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
نه نباش اگر پای مرغ دوست داره براش تند تند بپز دختر من این و ویتامین و شیرو تخم مرغ رو خوب میخورد کل ...

ای بابا پس راه درازی در پیش دارم خلقیاتش هنوز عوض نشده کمی تغییرات ظاهری داشته فقط

من پریود شدم قدم ۱۶۸ بود 

بعد از پریود ، طی ۳سال شدم ۱۷۹😂🙌🏻

ما را حوصله‌ی خریدن نقاب نبود؛ خوشا آنان که خریدند و عزیزند 🩵باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨💎 درخواست ندین⛔
هزار ماشاالله به دختر گلت😍 دختر من تا حالا رشدش خیلی معمولی بوده و رشد جهشی نداشته یعنی ممکنه تو ا ...

اره حتما مطمئن باش شایدم جهش رشدیش بعد بلوغ باشه 

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
قد میکشن ولی اخلاقها عوض میشه دختر ساده و آروم من  بعد از پری ،عصبی شده  زود از کوره در ...

فعلا اولین چراغ نگرانی مادرانه با نگرانی درباره قدش شروع شده هنوز به مرحله تغییر خلقیات نرسیده تصورش برام سخته چون الان خیلی آرام و حرف گوش کن هست

اره حتما مطمئن باش شایدم جهش رشدیش بعد بلوغ باشه 

ممنون گلم

من پریود شدم قدم ۱۶۸ بود  بعد از پریود ، طی ۳سال شدم ۱۷۹😂🙌🏻

ماشاالله شما قبل از پریود هم قد خوبی داشتی 😍