2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

♥♥ شیشه های شیر ضدنفخ و نچرال فیلیپس اونت انگلستان ♥♥ شماره تلگرام جهت مشاوره: 09184945785 سرشیشه گلبرگی دارای شکل و عملکرد به مانند سینه مادر سرشیشه نچرال ( طبیعی ) Natural جهت تغذیه ترکیبی نوزاد با شیر مادر و شیشه شیر سرشیشه نچرال Natural باعث می شود نوزاد با استفاده از شیشه ، سینه مادر را نیز بگیرد و از سینه مادر زده نشود بدون ماده مضر و خطرناک BPA سرشیشه با طراحی پیشرفته ضد نفخ بطری ساخته شده از پلی پروپیلن باکیفیت ساخت انگلستان http://mynini.net/18-PP-Feeding-Bottle ♥ مای نی نی دارای نماد اعتـــــــــماد الکترونیکی و درگاه ایمن بانــــــــکی♥ آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس آپلود عکس
سلام خانوما.منم اخرین پریم ۳اردیبهشت بود.دکتر نرفتم اما خودم که حساب کردم انشاا.. ۱۰ یا ۱۱ بهمن زایمان طبیعی من میشه.من دوست دارم طبیعی زایمان کنم الانم دنبال دکتر و بیمارستانی میگردم که زایمان در آب داشته باشه.من ۲۸ سالمه و حدود ۲سال ازدواج کردم.هنوز به هیچ کی جز همسرم خبر ندادم قصد دارم تو ۴ماهگی بعد تعیین جنسیت به خانواده هامون خبر بدیم
راستی یادم رفت بگم منم کمردرد و دل درد دارم که روز به روز میزانش کم و زیاد میشه.امروز خیلی از نظر گوارشی بهم ریخته بودم.الان ۲-۳ روز غذام خیلی کم شده زود معده درد میگیرم اما زود به زودم گشنم میشه و ضعف میکنم
ماریو جان شما کجا هستی ؟ من مشهدم، یکی از آشنا که تو بیمارستان رضوی پرستاره ازش در مورد زایمان در آب پرسیدم. گفت متاسفانه چون تو ایران کم انجام میشه، تیم حرفه ای برای این کار نداره. و بهم پیشنهاد نداد. وگرنه منم تو همین فکر بودم. منم خیلی زود به زود گرسنه م میشه، و زود سیر میشم. باید وعده های غذاییت رو 5 تا کنی و هر وعده کم بخوری.
نازنین پسرم ، همین که تو را دارم، بهترین هدیه ی دنیا را دارم