2777
2789
بچه ها دور شکمم دو سانت بزرگتر شده ( از روز اقدام تا الان ) کنجد مامان داره روز به روز بزرگتر میشه، قربونش بشم.
نازنین پسرم ، همین که تو را دارم، بهترین هدیه ی دنیا را دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مریم جون خوش اومدی و مبارک باشه برای دیدن ضربان قلب زود نیست ؟ صداش که هنوز شنیده نمیشه من تاریخ آخرین پریم 16 اردیبهشت بود. دکتر بهم گفت هفته ی 8، ولی خودم می خوام هفته ی 9 برم، یعنی 13 تیر چون اگه زود بری و چیزی دیده نشه، دلهره و استرس میگیری و بهت میگه یک هفته دیگه بیا
ممنون عاطى جون، من هم به شما تبریک میگم. دکتر خودش گفت اون موقع برم، شما چهار روز از من جلوترى، پس دکتر شما هم زمان سونو رو مثل دکتر من تعیین کرده، فکر نکنم زود باشه.
سلام من تازه عضو شدم من 30 سالمه 9 اردیبهشت اولین روز پریودم بود که از روز 10 پریود بصورت یک شب در میان اقدام به بارداری کردیم روز 25 پریود آز بتا دادم صفر بود و از انجایی که پریود منظم دارم و بدلیل عقب اند اختن روز 31 از بیبی چک استفاد کردم خیلی کم رنگ مثبت شد و روز 33 پریود شدم که از ساعت 4/5 عصر شروع شد و تا روز بعد مثل پریودهای قبلی بود ولی بعد ان لکه بینی شد بصورتی که روز 5 قطع شد دوباره بیبی چک مثبت شد ولی پر رنگ تر و روز 38 پریود اول آز بتا دادم که 83/9mIU/ml بود متخصص زنان بهم گفت یا سقط کردی یا خارج رحمی است و نمی تونی باهواپیما بری تهران خطرناکه و بعد از 4 روز بتا تیتر داد م که 260 رسید و اینجا هم سونو واژینال نداره من الان چکار کنم؟ایا احتمال این که اون خونریزی لانه گزینی بوده نیست؟ ممنون اگه لطف کنید زود جواب بدید چون من بدلیل شغل همسرم در جنوب زندگی میکنم و امکان دسترسی به پزشک متبحر ندارم با تشکر
سلام جینگیل جون به نظر من اصلا خودتو ناراحت نکن بارداری عزیزم دوباره برو یه آز دیگه بده باید هر روز دو برابر شده باشه اگه الان مشکل درد و لکه بینی و اینا نداری مطمین باش بارداری استرس به خودت راه نده اگرم دیدی بتات دوباره زیاد شده حتما برو از این شیافها بگیر جای نی نی تو سفت کنه توکل به خدا
مریم جون، درسته ولی جالبه که 7 تیر میشه هفته ی هفتمت اما 10 تیر میشه هفته ی 8 من قاطی کردم هاااا، بخاطر 4 روز یک هفته فرق می کنه.
جینگیل جون مبارکه عزیزم، اصلا هم نگران نباش اون لک لانه گزینی بوده، حالا مال بعضی ها زیاده مال بعضی ها کم من خودم اصلا لک ندیدم و روز 33 هم بتام 235 بود. البته بخاطر اینکه دوره های پریم 25 روزه بود. ( تخمکگذاریم زود بوده ) البته الان درد زیر شکم دارم که دکتر گفت طبیعیه، اگه درد هم داری نگران نباش. و اصلا کار سنگین انجام نده و خودت رو خسته نکن. و حتما دوباره آز بتا بده و ببین چقدر شده