2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 314741 بازدید | 21220 پست
سلام عزیزممن کوییک پاییز ۴۰۳ بودمامروز پیامکش برام اومدمیشه بگین قیمت کارخانه کوییک r چقدر درمیاد

چند واریز کرده بودی؟

الان چقدر دیگه باید واریز کنی؟ برا من پیامک نیومده

تحویل هفته اخر اسفند هستم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

@کامواصورتی    

سلام عزیزم دیروز واسم پیام اومد گواهینامه و کارت ملی و فرم سخا ببرم نمایندگی

من سخا درخواست احراز ادرس دادم اما آیفونمون خرابه الان پیام اومد مامور اومده خونه نبودم 

میگم سخارو کافی نت یا خود پست اوکی نمیکنن؟

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
@کامواصورتی سلام عزیزم دیروز واسم پیام اومد گواهینامه و کارت ملی و فرم سخا ببرم نمایندگیمن سخا درخو ...

الان رفتم تو سامانه سخا دیدم زده اوکی شده زده تایید توسط راهور

چطوریه پس؟ فرمش هم ذخیره کردم پرینت بگیرم

الان رفتم تو سامانه سخا دیدم زده اوکی شده زده تایید توسط راهورچطوریه پس؟ فرمش هم ذخیره کردم پرینت بگ ...

سلام یه مبلغوبایدمیپرداختی دادی؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
اره اونو دیروز موقع درخواست دادم

اگرتاییدنشده بروپست تاییدکن برونمایندگی 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
اگرتاییدنشده بروپست تاییدکن برونمایندگی

پیام اومد مامور پست اومده نبودم.

اما تو سامانه تایید توسط راهور زده و ۳۶۵ روز اعتبار

همین فرمشو پرینت بگیرم ببرم؟

پیام اومد مامور پست اومده نبودم.اما تو سامانه تایید توسط راهور زده و ۳۶۵ روز اعتبارهمین فرمشو پرینت ...

الان توادرس وضعیت آدرس سبزهست ؟ چون مامورپست بایداون شماره پیگیری بگیره تاییدکنه 

جدی؟ 🥲 اخه تو پیام ایران خودرو هم نوشته فرم سخا با وضعیت تایید راهور

قبلااینجوربودهفته قبلم بردم پست تاییدکردبرام