2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 314765 بازدید | 21226 پست

سلام. کاموا صورتی جان. برای ما پیامک پیش فروش آمد  برای شاهین تحویل مهر به بعد... حالا اگه تکمیل وجه نکنم.. آیا دوباره میاد پیامک فوق العاده؟ آخه مافوق العده مخاستم تحویل زمستان... 

این پیام شون هم پیشنهادیه مثل قبلی ها؟ چون طبق تعهد باید به ما تحویل زمستان میدادن....اخه برای پاییز و بقیه دوره ها فوق العاده دادن... ظلمه که برای ما یه سال بعد بیوفته و چندبار دیگه افزایش بدن... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شماپول ماشینویکبارریختی؟۹۰روزحساب کن ازروزواریز؟

سلام عزیزم ببخشیدمیشه سوال منم جواب بدی ؟

توطرح مادران ایران خوردوماشین به اسممون دربیادپولشوکی بایدواریزکنیم ؟ تحویلش چه مدته ؟

سلام عزیزم ببخشیدمیشه سوال منم جواب بدی ؟توطرح مادران ایران خوردوماشین به اسممون دربیادپولشوکی بایدو ...

سلام اگرسورن 3ماهه راانتخاب کنی وبرنده بشی  بعداعلام نتایج فراخوان میدن بایدپولشویکجاواریزکنیداما اگرازماشینای پیش فروش انتخاب کنیدبستگی داره کدوم ماه بیفتید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
سلام. کاموا صورتی جان. برای ما پیامک پیش فروش آمد برای شاهین تحویل مهر به بعد... حالا اگه تکمیل وجه ...

فکرنکنم گلم چون شاهینازمستان قبلاهم تبدیل دادن ازطرفی ازروزی دارن پیامک شاهینارومیفرستن همه روبافاصله یک هفته تا10روزفرستادن همه هم پیش فروش شایدچنددرصدفوق العاده بدن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
کاموا جان ببخشید عزیزم من دوباره سوالمو تکرار میکنم ما آخرای برج هفت تکمیل وجه کردیم هنوز قسمت قرارد ...

به نظر شما تا چقدر دیگه طول می‌کشه که قسمت فاکتور تیک سبز بخوره؟؟ماشینم دنا پلاس اپشنال هست

کاموا جان ببخشید عزیزم من دوباره سوالمو تکرار میکنم ما آخرای برج هفت تکمیل وجه کردیم هنوز قسمت قرارد ...

ماشینتون باتاخیرهست گلم وقتی هنوزتیک فاکتورسبزنشده  

خب به نظر شما تا چقدر دیگه طول می‌کشه شما خبری ندارید

تارا اتومات بودی یادنا؟بپرسم ببینم تاکی فرستادن؟

خب به نظر شما تا چقدر دیگه طول می‌کشه شما خبری ندارید

3ماهه بودی پیش فروش؟