2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 314768 بازدید | 21226 پست
@کامواصورتی ممنون ازت تاپیک معرفی کردیمگه قرعه کشی هست؟پس بنظرت همون شاهین رو بگیرم؟۳۰۰الان باید ب ...

من دنبال سودبیشترم کدوم بنظرت خوبه؟اینجوری باشه که میرم ازبازارمیخرم پولم چندماه بلوکه باشه سودش بیشتره اینا باز فرودین افزایش قیمت میدن

@کامواصورتی ممنون ازت تاپیک معرفی کردیمگه قرعه کشی هست؟پس بنظرت همون شاهین رو بگیرم؟۳۰۰الان باید ب ...

اره قرعه هست مثل مهرماه  درمورد شاهین نمیدونم چی بگم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دنبال سودبیشترم کدوم بنظرت خوبه؟اینجوری باشه که میرم ازبازارمیخرم پولم چندماه بلوکه باشه سودش بیش ...

فروردین افزایش نداریم امابقیه نمیدونم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
کلاسایپا جای حرف نمیزاره انقدرمزخرفه

نه گلم اینجورنیست  جدیدهردوخودروسازمثل همن

این ۳۰۰چندوقت تو حساب میمونه؟

تااعلام نتیجه حداقل ۱۰تا۲۰روزمیشه

سلام کاموا جان ببخشید سوال میپرسم سود تاخیر ایران خودرو بعد از چند وقت که تحویل ماشین گذشت پرداخت می ...

فاکتورماشینوفرستادن برات؟