2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 315042 بازدید | 21251 پست
نه اعلام کرده فرقی نداره کی وکالتی کنی

ممنونم عزیزم🙏🏻

ایشالله این دفعه دیگه اونایی ک ماشین لازمن هم اسمشون دربیاد

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام کاموا صورتی شما قیمت این سه تا ماشین و میدونی؟؟؟

اره کدوم میخوای بنویسم میدونی تنبلم😀

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
ممنونم عزیزم🙏🏻ایشالله این دفعه دیگه اونایی ک ماشین لازمن هم اسمشون دربیاد

انشالله

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
گلم قیمت کارخونه هستمگه در جریان نیستی کارخونه قیمتارو برده بالا؟

بخدا اگه من وکالتی کنم دیگه بیش از ۲۰ بار ثبت نام کردم با کلی ضرر اونارو جمع کرده بودم الان ۵۰ تومنی میشد ۳۰۰ وکالتی آخه هر دفعه هم در نمیاد برم از بازار ۳ ۴ مدل پایین بخرم برنده ام از این 

بخدا اگه من وکالتی کنم دیگه بیش از ۲۰ بار ثبت نام کردم با کلی ضرر اونارو جمع کرده بودم الان ۵۰ تومنی ...

بله منم میخواستم به یکی از کاربرا بگم لطفا گول نخور و وکالتی نکن و برو اندازه پولت ماشین بخر اما خب ادم نمیتونه راهکار بده چون از نقشه فردای این خودروسازا خبر نداره

من خودم یکپارچه اول دنا شرکت کردم هنووووز ندادن بهم.

این ثبت نام تابستون هم که ۲۳۰ میخواست فقط چون پول نقد داشتیم شرکت کردم شانسمونو امتحان کنم که درنیومد

اما کلا دیگه به هیچ وجه هیچ طرحی رو شرکت نمیکنم

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...

@کامواصورتی    ممنون ازت تاپیک معرفی کردی

مگه قرعه کشی هست؟

پس بنظرت همون شاهین رو بگیرم؟۳۰۰الان باید بدم ۳۰۰موقع تحویل خرداد.نامردا یکسال علاف کردن بازاومدن اینجوری کردن دیگه باید حویل۳ماه میشد افزایش دادن کلا نمیزارن ملت سود کنن فقط خودشون تنهابخورن