2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 301572 بازدید | 20348 پست
ماشین ما۲۰۷ دستی tu5 بودنمیدونم والا قیمتا با بازار یکی شده تقریباهمون از بازار بخریم بهتره انگاراین ...

بازارمیره بالا

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
کاموا صورتی جان با این شرایط ما دیگه نمیتونم تکمیل وجه کنیم اون نصف پولی که پرداخت کردیم رو بی دردسر ...

چندروزصبرکن ببینیم چی میشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بازارمیره بالا

عزیزم من برای استفاده میخوام و اصلا دنبال سود و اینا نیستم...

فقط چون دستی بود دوست داشتم بعد اینکه گرفتیم بفروشم و تبدیل به اتومات کنم....

بنظرت بازار چقدر کشش داره واسه افزایشِ دوباره ی قیمت ها؟

مثلا ۲۰۷ دستی ساده مگه چه اپشن یا چیز خاصی داره که قیمت نهایی کارخونه اش درمیاد ۶۲۲ میلیون؟

دنا اتومات اپشنال من نگاه میکردم کارخونش حدود ۹۰۰ درمیاد!

کوییک چیه مثلا که کارخونش شده ۵۰۰؟!

دلم واسه مردمم مییسوزه بخدا...

از صبح سردرد گرفتم....

این مبلغ ها تو زبون راحته...

کاری با اونایی که شغل آزاد دارن واین پولا واسشون پول خورده ندارم اما کسی که کارمنده یا کارگر چندمااااه باید پس انداز کنه تا بتونه این مبلغ رو جمع کنه....

تازه وقتی به زور وام و پس انداز و فروش طلا ذوق داره که پول ماشینو جور کرده اما یک دفعه با افزایش ۱۰۰میلیونی قیمت ها روبرو میشه میدونی چقدر سخته واسش جورکردن بقیه ی مبلغ...

کل ارزوهاش تبدیل به حسرت میشه...

ببخشید عزیزم رو پیام شما این حرفا زدم

اصلا از صبح یه حالی دارم بخدا...

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...

اینم لیست جدید قیمت ها

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...

سایپا

کاموا صورتی جان با این شرایط ما دیگه نمیتونم تکمیل وجه کنیم اون نصف پولی که پرداخت کردیم رو بی دردسر ...

حالا صبر کنید شاید بازارخیلی بالاتر رفت 

نهایت قرض میگیرین درجا میفروشین فعلا عجله نکن

حالا صبر کنید شاید بازارخیلی بالاتر رفت نهایت قرض میگیرین درجا میفروشین فعلا عجله نکن

بله خودمونم فکر کردیم تصمیم گرفتیم صبر کنیم ببینیم تا پیامک برای ما هم که تحویل آخر بهمن هستیم بیاد اون موقع ببینیم چی میشه من نمیدونم این چه بازیه کثیفی بود مام افتادیم توش باید همون میرفتیم ماشین دو سه سال کارکرد میخریدیم و راحت الانم ۳ یا ۴ ماه بود ماشین دستمون بود با قیمت قبلی.ممنون از نظرت

حالا صبر کنید شاید بازارخیلی بالاتر رفت نهایت قرض میگیرین درجا میفروشین فعلا عجله نکن

یه سوال دیگه میشه همین که ماشین رو تحویل گرفتیم بفروشیم؟آخه میگن سال اول اگه بفروشیم ۳۰ درصد میره برای مالیات

عزیزم قیمت ها شدیداً افزایش یافت۲۰۷ اتومات شد ۶۷۰ میلیون. هفتاد میلیون گرون شدتارا اتومات شد ۷۶۰ می ...

عزیزم اگه منظورت ۲۰۷ اتومات سقف شیشه ای هست 

قیمت کارخونه اش ۶۷۰ شده... بعد از حساب کردن مالیات و شماره گذاری و بیمه ی شخص ثالث وعوارض و.....قیمت نهاییش ۸۰۰تومن میشه!

عزیزم من برای استفاده میخوام و اصلا دنبال سود و اینا نیستم...فقط چون دستی بود دوست داشتم بعد اینکه گ ...

افزایش زیادنمیشه به امیدخدامیخری 

یه سوال دیگه میشه همین که ماشین رو تحویل گرفتیم بفروشیم؟آخه میگن سال اول اگه بفروشیم ۳۰ درصد میره بر ...

آره اماخوب شرط وشروطی داره شامل همه نمیشه

دگه تندتندفاکتورمیشن پیامک واریزوجه میاددعوتنامه هاارسال میشن

سلام حرف زیاده اما به قول کاموای عزیزم چیزی نگیم تا تاپیک نترکه

من اسفند ۱۴۰۱ ثبت نام کردم دناپلاس ۳۵۰ بود

الان چی؟ حداقل ۷۵۰ میشه

پولش هست اما ذوقم کور شده 

حس میکنم ارزش اینهمه فکر و خیالو نداشت

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
2810