2777
2789
عنوان

اعلام قیمتدرب کارخانه خودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 302269 بازدید | 20379 پست
نه جریمه نمیخوادیا انصراف میدی یا تا چندسال محروم میشیاما کلا شانس برنده شدن کمه

خیلی ممنون

کاش حداقل واسه کسایی ک واسه مصرف شخصی میخوان در بیاد

بخدا بی ماشینی خیلی سخته):

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.
مرسی ولی میترسم نتونم حوالشو بفروشمبعدم خودمون ماشین لازمیم،کاش فرصت بدن بشه پولو جور کردهخدا کنه اس ...

ببین رو هوا میزنن من خودم دنبال حواله هایمام ولی اره یه درصدی جریمه بدی 

نمیدونی جواب نتایج هایما کی میاد؟

انصاف نباشد که من خستهِ رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین رو هوا میزنن من خودم دنبال حواله هایمام ولی اره یه درصدی جریمه بدی نمیدونی جواب نتایج هایما کی ...

من کلا از حواله سر در نمیارم

فقط اسمم بیاد،شده جهیزمو بفروشمم ماشینو میخرم

ولی میگن شانسش خیلی کمه

قرعه کشی همشون یکشنبه اس دیگه

من افتادم توی یه چاهِ پنج متری و تو،،،یه طناب سه متری برام انداختی پایین....بگم نیستی، دروغ گفتم...بگم هستی، خیلی کمه):                                                         برایت نوشته بودم که از وضع موجود به ستوه آمده‌ام و در فکر نجات دادن خود هستم؛ زمان زیادی گذشت، اما حقیقت این است که مفهوم «نجات» حتی نزدیک هم نشد به این امپراطوری خاکستر و ویرانی.

قرعه‌کشی طرح فروش ایران‌خودرو یک‌شنبه آینده برگزار می شود.

ایران خودرو اعلام کرد پس از برگزاری قرعه‌کشی در روز یک‌شنبه ۱۱ شهریورماه، متقاضیانی که مطابق با ظرفیت فروش در قرعه‌کشی پذیرفته می‌شوند، به مرور تا پایان سال بر اساس نوع روش فروش (فوق العاده یا پیش فروش) برای انعقاد قرارداد فراخوان خواهند شد.

بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته مراسم قرعه‌کشی محصولات ایران‌خودرو ساعت ۹ یک‌شنبه هفته آینده، با حضور نمایندگان نهادهای نظارتی برگزار خواهد شد.

تاکید می‌شود، مسدودی وجه برای ثبت‌نام اولیه بوده و متقاضیان دغدغه‌ای نسبت به احتمال حذف از فرآیند قرعه‌کشی به دلیل برداشت از حساب از روز پنجم شهریورماه نداشته باشند.

پس از قرعه کشی و تعیین مشتریان منتخب بر اساس ظرفیت فروش، استعلام از نهادهای ذی‌ربط از جمله ثبت احوال، فراجا و… و تأیید شرایط متقاضیان در طرح‌های مختلف فروش، انجام و فراخوان واریز وجه آغاز می‌شود.

مشتریان در فروش فوق العاده، به مدت ۱۰ روز مهلت خواهند داشت تا نسبت به واریز وجه اقدام کنند.

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
انشالله به اسمت درمیاد عزیزم

ممنونم

ان شالله با زبون خیر شما

ان شالله اسم شما و بقیه دوستان هم درمیاد🩷🤍

عزیزم شما میدونی نتایج قرعه کشی هایما کی اعلام میشه

سلام گفتن یکشنبه اگربازکنسل نشه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
سلام دوستان وقت بخیرما طرح عادی ثبت نام کردیم،بابام سه تا اولویت زده بودولی چون خیلی بدشانسم خودم رف ...

دوباره اسفندمیذارن انشالله برنده میشی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
دوستانمحصولات سایپا پیش فروش عادی تحویل اسفند ۱۴۰۳ زدهدعوتنامه کی میاد؟؟ ممکنه تکمیل وجه بیفته بعد ...

نه

دوباره اسفندمیذارن انشالله برنده میشی

قربونت عزیزم

ان شالله قسمت همه مون♥️

مخصوصا اونایی ک بی ماشینن و لازمشونه):

من کلا از حواله سر در نمیارمفقط اسمم بیاد،شده جهیزمو بفروشمم ماشینو میخرمولی میگن شانسش خیلی کمهقرعه ...

انشالله صد در صد برنده بشی🥹😍 برنده شدی منو تگ کن برات دعا میکنم انشالله هرچی صلاحته

انصاف نباشد که من خستهِ رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

عشقم نمیدونی سایپااحتمالن کی دوباره ثبت نامی بزاره؟

تامهرمیزاره