2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14010 بازدید | 10439 پست
خاله راست میگین لطفا رهام نکید سریع خودم ول میکنم متاسفانه
همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
بابای امیر علی حالا که برنامه دارید سعی کنید صد در صد پایبند باشید به برنامه اتون از الان بگین سعی میکنم اخر کار نگاه میکنید میبینید برنامه رو اصلا رعایت نکردید ... ویتامین ها یی که نوشتن شناخته شده هستن توضیحی نداره . در مورد کورکومین اطلاعی ندارم اما ال کارنیتین چربی سوز که به سوخت و ساز بدنتون کمک میکنه ... به دکترتون اعتماد کنید طبق برنامه اش عمل کنید تا به نتیحه ی دلخواهتون برسین در مورد حلقه هم اگر زدنش براتون سخته بدون حلقه بزنید اون حرکت رو اون ورزشی که دستها به دیوار پا بالا میاد که صفحه ی قبل گفتم خیلی براتون خوب ختما انجام بدین ..
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
نیکی من عزیزم مررررسی از وقتی که میزاری و تجربه هات رو برامون مینویسی ... فکر میکنم من هم نیاز دارم یک سی دی ورزشی بگیرم کمی به ورزشم تنوع بدم و تحربه های جدید کسب کنم
 خوب دیدن شرط انسان بودن است                      عیب را در این و آن پیدا مکن    مولانا 
چشم خاله جونم حتماا خیلی دوست دارم کلی باهاتون حزف بزنم ولی پسرم همین حالا خوابید باید برم تا خوابه درس بخونم دوستتون دارم خیلی زیاد
همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
#پروتئین_حیوانی 🔴 ✖️با خوردن هر لقمه از مردار حیوانات و خوراک های صنعتی، سیستم ایمنی بدن خود را کاهش می دهید تا زمانی که پروتیین حیوانی می خورید، هیچ تضمینی برای شما وجود ندارد پروتیین حیوانی عامل اصلی بوجود آمدن تومور ها و سرطان هاست و ادامه رشد آنها را هم بعهده دارد این را تحقیقات ۵۰ ساله سرطان شناسی اثبات کرده است ✖️پروتیین حیوانی فقط #گوشت نیست نقش #شیر در سرطان از گوشت هم بیشتراست و هر دو از هم بدتر #تخم_مرغ هم پروتیین حیوانیست در کنار اینها از خوراک های صنعتی و مواد نگهدارنده، فست فود، سوسیس و کالباس، تراریخته، نوشابه ها و داروهای شیمیایی هم استفاده می کنید 🔻و یکباره بدن سقوط می کند ✅اگر این ناخوراک ها را کنار بگذارید، تخت های شیمی درمانی خالی می شود و رنج بزرگ نمی کشید بیمارستان ها دیگر جا ندارند ❗️دو نفر گذاشته اند آنجا باید برای ۲۰۰ نفر داروی سرطان ترکیب و تزریق کند چه کسی به حال شما اهمیت می دهد! از کودک تا پیر، سرطان می گیرند واقعا چرا؟ چه خبر شده که همه مریض اند آنهم به این شدت ⚠️ایران شده سرطان خانه و بیماری های عجیب غریب باور ندارید، فقط کافیست به یک بیمارستان یا مرکز شیمی درمانی بروید تا با چشمان خود ببینید آنجا چه می گذرد و چه حس و حالی دارند همین امروز تصمیم بگیرید فردا دیر است ....
فقط شیر خواران می توانند شیر را هضم کنند، بزرگسالان آنزیم مورد نیاز برای هضم شیر را از سه سالگی به بعد از دست می دهند. ✅نان و غلات خلط آور هستند و باعث انسداد برونش ها و بروز بسیاری از بیماری ها می شوند. ✅شیرینی ها و انواع مواد معدنی حاوی شکر، مضر و بیماری زا هستند. ✅خوردن دانه ها(گندم و برنج و حبوبات و...) به اندامهای داخلی فشار وارد می کنند، به خصوص پروستات. ✅خوردن مواد نشاسته ای در بدن تولید الکل می کند و کسانی که نشاسته می خورند، حالتی نیمه مست دارند. ✅خوردن میوه های تازه و هضم آنها هنر است.آنها بهترین دارو برای تندرستی ما هستند، و جربی و فشار خون را به حالت طبیعی بر می گردانند. ترکیب صحیح میوه ها خیلی مهم است.آن ها همیشه محیطی قلیایی در بدن به وجود می آورند،،،،،میوه را باید با شکم خالی خورد. ✅امروزه99درصد غذاها مانده است و آن مقدار ناچیز که تازه است در قابلمه ها نابود می شود.، غذای پخته روده را علیل می کند و خوراکی های خام آن را مجدداً فعال می کند، خانه ی مرگ در روده قرار دارد. ✅انسداد شرایین و سخت شدن اندام ها نتیجه استفاده از مواد معدنی غیر طبیعی است، که غذای پخته وآب های معدنی و قرص های کلسیم دار در بدن به وجود می آورند. ✅روزه گرفتن،عمل جراحی بدون چاقوست. ✅ما به اسیدهای آمینه نیاز داریم نه پروتئین های حیوانی ✅نالیدن های ما در اثر استفاده از پروتئین های حیوانی است. برگرفته از کتاب: قابلمه را فراموش کن! / نویسنده: هلموت واند میکر 🌱
درود بر قوانین بیولوژیک طبیعت. همه موجودات روی زمین همزمان با غروب خورشید ارام گرفته و به اشیانه میروند. خوردن و جستجوی غذا تقریبا متوقف میشود ،زیرا دستگاه گوارش نیز به حالت استراحت و جذب خوراک روزانه میرود . در حالت تاریکی شب معده و روده انسان منتظر غذا نیست بلکه با حرکات دودی شکل به جذب و جابجایی مواد خورده شده می پردازد . غذا خوردن در این هنگام هیچوقت به صورت درست هضم نخواهد گشت و خواب را مختل خواهد کرد و خواب ناکامل به روز بعد کشیده خواهد شد . به همین دلیل سحرخیزی از زندگی انسانها رخت بربسته است . صبح به ندرت کسی گرسنه است باید صبر کنیم تا گرسنگی واقعی پیش اید . خوردن نوشیدنیها و هرنوع میوه و یا پختنی پیش از گرسنگی صبحگاهی منجر به یبوست و بد اخلاقی و سیری از زندگی میگردد. زمان گرسنگی صرفا از طریق زبان و بزاق اعلام میشود . گرسنگی از طریق شکم درد ،سوزش ،سردل ، ویبره و سردرد نیست . خوردن به دلیل دیدن یا بو کردن یا رقابت و یا به خاطر مهمان بودن چیزی جز اتش و درد برای شما نخواهد اورد . سیر گشتی سیر گوید نی هنوز ☘اینت اتش اینت تابش اینت سوز
2810