2777
2789
عنوان

هدف ما تغییر پایدار است ۳

| مشاهده متن کامل بحث + 14012 بازدید | 10439 پست
فریماه جون ماشالله به این پسر ناز و تپل خیلی خوردنیه خدا حفظش کنه برات
همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
نبات جون دلم براتون تنگ شد هنوز نرفته خخخ
همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی ممنون بابت محبتتون نسبت به پسر خپل ما. معراج علاوه بر با نمک بودنش خیلی خیلی مهربونه. ان شاء الله دامن همه منتظرا به سلامتی و مهربونی یه نی نی خپل سبز شه. و اما اندر احوالات رژیم.
انسان هیچوقت خوشبخت نمیشه اگه برای خوشبختی دیگران قدمی بر نداره.
570 کالری تا ساعت 3 بعد الظهر بود برای شام خونه خواهر جون رفتم که احوال جراحی بینیشو بگیرم یاد هستی جون افتاده بودک که واقعا وقتی در شرایط مهمونی و کنار خواهر و مادر باشی کمتر یادت می مونه که رزیم سالم خوری هستی. اونا به دلیل حضور من که خیلی وقت بود نتونسته بودم برم پیششون تقریبا ضیافتی به پا کرده بودن. و اندر خوراکیهای صر شده چای=0 خرما3=100( دو تاش خرما پیارم تپل بوده) ساندویچ خوراک سوسیس( بلغاری) که عاشقشم به اندازه 2 ق از مواد خوراک به همراه کاهو و مخلفات و 1 کف دست نون محلی =400 که خیلی خودمو کنترل کردم و راحت گفتم قبل از اینکه بیا معصرونه مفصلی خوردم و اصلا جایی ندارم برای خوردم و این شد از کشک بادمجون و پیتزا گذشتم. نمی دونم چرا اینقدر فست فووت بود غذاهاشون. اما جای همه لاغرایی که هر چی بخورن چاق نمی شن خالی خالی بود. میوه و ششیر موز و بقیه و شیرینی رو هم راحت نخوردم و گفتم خیلی سیر شدم و با اصرارشون که باید بخوری مثل نذری سفره ابوالفضل گرفتم اوردم خونه برای خوراکیهای فردای بچهه ا. با این روش از شر خوردن راحت شدم.
دوست دارم تا آخر هفته خیلی مقدار کالریهام کمتر باشه. یه جور رزیم ضربدریه. البته اگه درست گفته باشم اسمشو . امروز با نون =100 مربا به2 ق=100 چای=0 یه لقمه خوراک=50 تا حالا 250 از صبح و برای تا عصر میوه نارنگی4 =150 خرما2=50 تا ساعت 3 که خونه برم 450 کالری ان شاء الله خونه رفتم هم حواسم باشه که زیر 1000 بشه امروزم.
صبح یعنى همه ى شهر پراز بوى خداست عابرى گفت که این مطلق نادیده کجاست؟؟ شاپرک پرزد و با رقص خود آهسته سرود چشم دل بازکن این بسته به افکار شماست. سلام صبحتون شاد دلتون اروم و تنتون سلامت
هیـــــــــــچ وقــــت ... ؛ " قــرص هــایی " کـــه حـــال آدم را خــــــــوب مـــی کننـــــــد ... ؛؛ جـــــای " خـــــــــوب هـــایـــی " را کـــه دل آدم را قـــــرص مـــی کننــــد ... ؛؛؛ نمـــــــــــــــی گــیــــــــــــــــــــرنــــــــــد ... !!!
کالریهای دیروز
تخم مرغ ابپز ٧٠
نان یک کف و نیم بربری ١٠٠
پلو ٤٠٠
گوشت ١٠٠
سیب زمینی ابپز ٢٠٠
سبزی خوردن .
سالاد .
ساقه طلایی ١٣٠
پلو ٢٠٠
سیب ١٠٠
شله زرد ٢٠٠
ورزش یک ساعت و نیم فیتنس
جمع ١٥٠٠
هیـــــــــــچ وقــــت ... ؛ " قــرص هــایی " کـــه حـــال آدم را خــــــــوب مـــی کننـــــــد ... ؛؛ جـــــای " خـــــــــوب هـــایـــی " را کـــه دل آدم را قـــــرص مـــی کننــــد ... ؛؛؛ نمـــــــــــــــی گــیــــــــــــــــــــرنــــــــــد ... !!!
2810