2777
2789
دقیقا مخصوصا یکی پسره یکی دختر دنیاشون فرق داره ....😐

منم فک میکنم بزرگترشن دایم باید قاضی بشم از قاضی شدن میترسم 

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک اولی ۴سالشه چ اوضاعی دارم خدا بداد تو برسه گلی خدا صبرمون بده😂😂

واقعا سخته.دخترم خیلی مهد دوس داره اگه خیالم راحت بود میزاشتم مهد .

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️

اتفاقا درسش اینکه بین بچها ب هیچ عنوان دخالت نکنین چون تو روحیه بچه اثر میزاره بچها خودشون با خودشون کنار میان و این وسط شما وجه بدی پیش بچه پیدا میکنین

امام رضا عاشقتم💜

پسرم آذر ۱۴۰۲ چهارسالش تموم میشه خودمم دوشنبه وقت زایمانمه کمکی هم ندارم فقط مامانم میاد پیشم تا اینکه خوب شدم بازم میره خونشون (ایشون شهر دیگه زندگی میکنن)بعضی وقتا خیلی ناراحت میشم پسرمم خیلی شلوغه این بچرو هم کلاااا ناخواسته باردار شدم هرچقدر اصرار کردم همسرم اجازه نداد سقط کنم بهرحال خداروشکر ولی دلم برای پسر بزرگم میسوزه 

من اول قضاوت بلد نبودم و هی حرص میخوردم 

الان یه جور قضیه رو میپیچونم کلا دعوا یادشون میره .نه طرف اینو میگیرم نه اونو ....دعوا رو منحرف میکنم ....

به هر حال موفق باشی

اتفاقا درسش اینکه بین بچها ب هیچ عنوان دخالت نکنین چون تو روحیه بچه اثر میزاره بچها خودشون با خودشون ...

اما من همیشه ازاینک مامانم قاضی نمیشد بین منو داداشم ناراحتم حتی الانم ک خودم مامانم چون همیشه اون شروع کننده بود 

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
من اول قضاوت بلد نبودم و هی حرص میخوردم  الان یه جور قضیه رو میپیچونم کلا دعوا یادشون میره .نه ...

افرین این راهکار خوبیه من الانم ک دختر بزرگم باهام بحث میکنه حرفو میپسچونم

پسرم آذر ۱۴۰۲ چهارسالش تموم میشه خودمم دوشنبه وقت زایمانمه کمکی هم ندارم فقط مامانم میاد پیشم تا این ...

خونه پدرشوهرم نزدیکمونه پسرم همش میره اونجا منم دوس ندارم زیاد بره باردار که نبودم همش باهاس میرفتم بیرون که زیاد خونشون نره ولی زایمان کنم دیگه تنها میمونه اصن انقد فک میکنم دیگه دیوونه شدم با خودم میگم خدایا اگه از پسش برنمیام چکا کنم 

پسرم آذر ۱۴۰۲ چهارسالش تموم میشه خودمم دوشنبه وقت زایمانمه کمکی هم ندارم فقط مامانم میاد پیشم تا این ...

منتظره رفتارای عجیب پسرت باش عزیزم و فقط صبوری کن من دخترم تا ۴۰روز خخیییلی بدرفتار شد خییلیا 

خونه پدرشوهرم نزدیکمونه پسرم همش میره اونجا منم دوس ندارم زیاد بره باردار که نبودم همش باهاس میرفتم ...

استرست طبیعیه عزیزم حدودا تا نوزادی بچتک زیاد میره اونجا و ایرادی بهش نکیر بعد ک دومی بزرگ شد کم کم دوتاشونو باهم میبری بیرون حای ممکنه بااین تغییر تو زندگیتون هرروز بخواد بره اونجا 

منتظره رفتارای عجیب پسرت باش عزیزم و فقط صبوری کن من دخترم تا ۴۰روز خخیییلی بدرفتار شد خییلیا 

واقعا چطور مثلا مال من دوتاشونم پسرن از الان بهش میگم داداش کوچیکت بیاد باهم بازی میکنین میرین بیرون و فلان

استرست طبیعیه عزیزم حدودا تا نوزادی بچتک زیاد میره اونجا و ایرادی بهش نکیر بعد ک دومی بزرگ شد کم کم ...

وقتی مستقل شدیم پسرم خیلی گریه میکرد همش دوس داشت بریم خونه فامیل ولی با خودم میگم حتما خدا صلاح میدونه که این بچه رو داده انشالله دیگه باهم تو خونه بشینن هیچ جا هم نرن

2810