2777
2789

با فاصله سه سال،سخته اما شیرینه،امشب دو تایی برای هم قصه خوندن خوابیدن

اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوکیدم ب معنای واقعی وقته سرخاروندن ندارم 

یه روزایی سخت میگذره یه روزایی عااالی اما سخته کلا 

دقیقا ۴سال تفاوت دارن اما دلم خوشه هردو دخترن

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️
بچه های من فاصله شون ۵ ساله هر روز دعوا ...منم قاضی 

این قاضی شدنه سخته خییلی

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

مال من فاصلشون یکسال و ده ماهه.

بعضی وقتا احساس میکنم الان اعضای داخلیم تیکه تیکه میشه تز بس حرص میخورم.دعواشون میشه سر چیزای الکی.

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
مال من فاصلشون یکسال و ده ماهه. بعضی وقتا احساس میکنم الان اعضای داخلیم تیکه تیکه میشه تز بس حرص می ...

من ک اولی ۴سالشه چ اوضاعی دارم خدا بداد تو برسه گلی خدا صبرمون بده😂😂

2810