2777
2789
عنوان

کمک فوری درخصوص مشکل با همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 6260 بازدید | 58 پست
اونجوری که گفتی یه ده تومن خودش داده و قسط 18 تومنی رو همم خودش میده به نظرمن بهترین کار اینه که سهمشو به نامش کنی مثلا 2 دانگ از خونه رو به نامش کن تا هم اون قسطا رو بده هم خیالش جمع بشه که مقداری از خونه به اسمشه با این وضعیت احساس مسئولیت بیشتری هم میکنه
الهى واى بر من اگر دلى از من برنجد
سلام رزیتا خانم......ببین از من به تو نصیحت شده قرض کنی بکن خودت قسط خونه را بده ولی به نامش هیچی نکن از تهدید هاش هم نترس.بهش بگو تو به عنوان مرد خونه وظیفه داری برای زنت خانه تهیه کنی حالا یا بخری یا اجاره کنی ...عرضه خریدن که نداری پس اجاره کن......بهش بگو فکر کن این قسط هایی که میدی پول اجاره خونه است پس هیچ طلبی از تو نباید داشته باشه خیلی ناراحته بگو برات خونه اجاره کنه تو هم این خونتو اجاره بده از اجارش پول قسط هاتو بده......پول اجاره اون سه سالی که مفتی نشسته خونه مامان و بابات هم بگو باید بدی..........مرد ها خیلی زرنگ هستن مادرهاشون هم زرنگ تر ...................به نظر من تهدیدش کن بره برات خونه اجاره کنه و بگو حق نداری تو خونه من بشینی........در ضمن اصلا از حقوقت تو خونه خرج نکن وظیفه مرده که خرج خونه را بده همین کارها مردها را پر توقع و پررو میکنه ........کل حقوقتو قسط بده و بگو هیچی ندارم ...بزار خودشو تکون بده ....مفت خور بار نیاد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم با بقیه موافقم اصلا خونه به نامش نکن اصلا

بگو خیلی ناراحتی خونه اجاره کن من خونه خودمو اجاره میدم قسطاشو میدم
تو شاهکار خالقی,تحقیر را باور نکن.بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش,زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن.خالق تورا شاد آفرید,آزاد آزاد آفرید,پرواز کن تا آرزو, زنجیر را باور نکن.
منم با بقیه موافقم اصلا خونه به نامش نکن اصلا

بگو خیلی ناراحتی خونه اجاره کن من خونه خودمو اجاره میدم قسطاشو میدم
تو شاهکار خالقی,تحقیر را باور نکن.بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش,زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن.خالق تورا شاد آفرید,آزاد آزاد آفرید,پرواز کن تا آرزو, زنجیر را باور نکن.
رزیتا امیدوارم تحت تاثیر احساسات قرار نگیری همونطور که اکثر نازنین ها گفتند، به هیچ عنوان تحت هیچ شرایطی، حتی نیم دانگ هم به نامش نزن اگر مردی به این دلیل از همسرش قهر کنه، همون بهتر که بره و دیگه هم برنگرده میفهمم که دوستش داری و به قول خودت بهش وابسته ای ولی ظاهرا ایشان داره از این احساس تو سو استفاده میکنه پس حواست جمع باشه این مردی نیست که تو بتونی برای آینده خودت و بچه ، روش حساب کنی
قدر چیزی را که داری بدان قبل از اینکه زمان به تو یادآوری کند :
باید قدر چیزی را که داشتی می دانستی . . .

مامان ناز

سلام

من باهات موافقم اما به نظرم اومد یکم تند رفتی

احتمالا رزیتا جونم یه سری اشکالاتی داشته

یا نمی دونسته باید چیکار کنه به نظرم

باید دست از یه طرفه بودن وبدی مردا برداریم
رزیتاجان من با مامی نازنین موافقم مطابق پولی که داده خونه به نامش بزن بگو بقیه اش رو می خوام به نام بچه ام بزنم که بهت گیر نده
تمام حقایق بزرگ جهان در ابتدا کفر محسوب میشوند. - جورج برنارد شاو -
ممنون از همگی
باید مطالب رو جمعبندی کنم و ببینم جطوری بهتره کارها رو انجام بدم

بازم اگه کسی چیزی به فکرش رسید بیاد بگه

هم اکنون به نام خدا هرچه هراس در من نابود میشود.زیرا میدانم قدرتی نیست که بتواند آزار برساند.چون فقط یک قدرت وجود دارد و آن خداست.