2777
2789
عنوان

کمک فوری درخصوص مشکل با همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 6260 بازدید | 58 پست
چهره واقعی خودش رو تازه نشون داد
:(
هم اکنون به نام خدا هرچه هراس در من نابود میشود.زیرا میدانم قدرتی نیست که بتواند آزار برساند.چون فقط یک قدرت وجود دارد و آن خداست.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا از این به بعد قسطا رو خودم بدم ؟؟
هم اکنون به نام خدا هرچه هراس در من نابود میشود.زیرا میدانم قدرتی نیست که بتواند آزار برساند.چون فقط یک قدرت وجود دارد و آن خداست.
گندم جون مادرش فیزیکی نیست ولی خهمش با این تلفنش داره راهنماییش میکنه
سلام رزیتا خوبی خیلی نگرانت هستیم
ﺧﻮﺏ ﺑﺎﺷﯽ ﯾﺎ ﺑﺪ ﺯﺷﺖ ﺑﺎﺷﯽ ﯾﺎ ﺯﯾﺒﺎ ،ﻓﻘﯿﺮ ﺑﺎﺷﯽ ﯾﺎ ﻏﻨﯽ ،ﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﻣﺮﺩﻡ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩﺕ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ .ﺑﻪ ﺗﻮ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺣﻖ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺩﺍﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﭘﺲ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﺵ ﻭ ﻫﻤﺎﻧﻄﻮﺭ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﻭ ﺍﺯ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﻋﻤﺮﺕ ﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮ ﻓﻘﻂ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻧﮑﻦ ﻣﻬﺮ ﺑﻮﺭﺯﯼ ﻭﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﺎﺷﯽ
زی زی هم خیل دنبالت بود
ﺧﻮﺏ ﺑﺎﺷﯽ ﯾﺎ ﺑﺪ ﺯﺷﺖ ﺑﺎﺷﯽ ﯾﺎ ﺯﯾﺒﺎ ،ﻓﻘﯿﺮ ﺑﺎﺷﯽ ﯾﺎ ﻏﻨﯽ ،ﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻪ ﺑﺎﺷﯽ ﻣﺮﺩﻡ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩﺕ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ .ﺑﻪ ﺗﻮ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺣﻖ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺩﺍﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﭘﺲ ﻧﮕﺮﺍﻥ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻧﺒﺎﺵ ﻭ ﻫﻤﺎﻧﻄﻮﺭ ﮐﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻦ ﻭ ﺍﺯ ﺭﻭﺯﻫﺎﯼ ﻋﻤﺮﺕ ﻟﺬﺕ ﺑﺒﺮ ﻓﻘﻂ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻧﮑﻦ ﻣﻬﺮ ﺑﻮﺭﺯﯼ ﻭﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﺎﺷﯽ
خواهر دوستم مشکلی شبیه مشکل تو داشت.....توی شهرستان خونه داشت و خودش هم کارمند بود....شوهرش گفت باید خونه رو به نام من بزنی.....اولش که خانومه قبول نکرد اما کم کم دید که مرده بهش محل نمی ذاره و میره دنبال رفیق بازی و سر شده و این داستانا....خلاصه اومد و خونه رو به نام شوهرش کرد.....حالا آقا پررو شده می گه باید برام یه مغازه بخری که منم انگیزه داشته باشم برم سرکار (آخه مرده کار ثابت نداره یه جورایی همیشه علافه)
اینو گفتم که حواست باشه اگه فقط یکبار سر تسلیم در برابر خواسته های بچگانه شوهرت فروبیاری دیگه بچه بازیش تموم نمیشه و هر روز یه داستان جدید برات رو میکنه
یا رب نظر تو برنگردد...
بدون اینکه مرتب باهاش بجنگی دفترچه رو بردار بزار یه جای دیگه و هر ماه برو قسطش رو بده و حتی ازش پیگیری هم نکن . ولش کن . قاطع باش و زیاد پی حرف نرو . اما سعی کن با متانت و آرامش و خوبی دلش رو بدست بیاری . ولی کار خودت رو بکن . سیاست داشته باش
من با بارانک موافقم خونه رو بده رهن شوهرتو مجبور کن یه خونه اجاره کنه و قسط خونه رو خودت بده خرج خونه با مرد خونه اس بذار یه کم احساس مسئولیت کنه مامانش که یادش نداده تو مجبورش کن یاد بگیره هیچ وقت هم خونه به اسمش نکنی
یه ضرب المثل قدیمی چینی هست که خیلی قدیمیه ،کسی به اون صورت یادش نیست، حتی خود چینی هام فراموشش کردن چه برسه به من که واستون بگم 
اما خیلی اموزنده بوده ! 
آخه نمیخوام لج و لجبازی کنم
زن و شوهر همش کار دست هم دارند

یه بار بش گفتم میتونستم اینهمه تجملات نیارم توی این خونه
رفته به همه گفته جهیزیه اش رو توی سر من میزنه...!!

واقعا نمیشینه منطقی حرف بزنیم
رزیتا جان اصلا نباید کوتاه بیایی اگر می ترسی با قسط ندادن پولاشو جمع کنه بره خارج و یه همچین آدمیه پس مطمئن باش اگر خونه رو هم بنامش بکنی تضمینی نیست و ممکنه خونه رو بفروشه و این کارو بکنه پس این توجیه خوبی نیست . مردها مثل بچه ها می مونن این ماییم که تربیتشون می کنیم پس اصلا کوتاه نیا و محکم سر موضعت وایستا و نیازی هم نیست چیزی رو تو سرش بکوبی مردها به اینکه دست کم گرفته بشن حساسن باید سیاست داشته باشی و جوری باهاش برخورد کنی که احساس کنه تکیه گاه توئه و بهش قدرت بدی

تازه شانس آوردی خانوادشو کم می بینه اگر تو شهر خودش بود که بیچاره بودی و دائم تحت تاثیر حرف دیگران زندگیت جهنم می شد
بدون اینکه لجبازی کنی از این ماه قسطهای خونتو خودت بده و اگر حرفی پیش اومد با ارامش به شوهرت بگو بعد از تموم شدن اقساط پولی رو که بهت کمک!!! کرده رو بهش پس میدی
هرگز خونتو به نامش نکن که میشه اول دردسرات
بهش بگوپولی که تا الان داده خیلی کمتر از قیمت خونس
اسمانِ ابیِ ارامش است
از کران تا بیکرانِ یادِ او
2810