2777
2789
عنوان

یماهه کرونا گرفتم،توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 33 پست
اویشن و خارشتر از عطاریها بگیرید مخلوط کنید دم کنید و بخورید من بااین دستور خوب شدم

مرسی دوست عزیز،برم یه فلاسک اویشن دم کنم

غروب اینقد لرز داشتم بدنم گرم نمیشه۲ساعت زیردوش اب داغ بودم واقعا دلم واسه خودم میسوزه دیگه💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دکتر نرفتم اما سردرد دارم و بدنم درد میکنه و همینطور گلومم درد میکنه اینا کروناست؟

Army💜 دلی ام 🐣i live because I can’t die … min yongi  اهنگ های مورد علاقه ام ✨like crazy & face off & letter & set me free & blue and grey & stay alive & magic shop & alone. & best of me & fake love & black swan & let go & mice drop & lie & promise & butterfly. & winter bear  & sweet night & … و تمام اهنگ های bts💜🙃

من از اول عید اینجوری م تا حالا هنوز عوارضش باهامه اتفاقن الان تایپیک زدم کسی مثل من هست کسی نیومد😳😳حالم بد چرا عوارضش هموز بعد دو هفته هست ،دوهفته کوفتم کرد همش خونه و خوابیده الانم  همش صعف دارم بیحالم گرفتگی صدا و سرفه و داغی بدن 

انتی بیوتیک چی گرفتی؟ این پیک کرونابا امپول پنی سیلین وکورتون خوب میشه  الان علایمت چیه

کتورولاک زدم چندتا

پشتم بشددت کوفته ست،سردردشدید،ابریزش بینی،گلودرد،گوش درد

اره دیگه از دکتر رفتن خسته شدم،سرم و امپول میدن تا اثرش میره دوباره روز ازنپ

داروهای گیاهی

مرتب آب و عسل با لیمو ترش

آب سیب فراوان

آویشن و نعنا را نیم ساعت با حرارت ملایم بجوشه با عسل این روش چایجوش هست و از دم نوش تاثیرش بیشتره

من دهنم سرویس شده دو هفته عید همش مریض بودم اول ش با لرز و تب شروع شد گوش درد سردرد و بدن درد و گلو درد گرفتگی صدا و اب ریزش بینی خلط گلو و بیحالی بی اشتهایی ضعف شدید بدن عرق شدید شبانه  همش دلم میخاست بخابم دکتر رفتم سرم اینا زدم بعدش الان بعد دو هفته  هموز گرفتگی صدا و ضعف بدن و هرازگاهی داغ میشه بدنم باهامه کسی مثل من هست ک این داغی باهاش باشه

2810