2777
2789
عنوان

شوهراعتیادترک کرده

805 بازدید | 40 پست

شوهرم هرویین ترک کرده اعصابم خردچون تمام زندگیمان رادود کرد به طوری که یک هزاری برایمان نگذاشت حالاترک کرده بشدت هواسم بهش هست بهش شک دارم

هرویین هنوزم هس؟؟

ووای من فکر کردم فقط تریاک شیشه مونده

دلم میخواهد شونه های خودمو بگیرم و بگم .... چته ؟؟؟   چی خوشحالت میکنه ؟؟؟   چرا هرکاری میکنم بچشمت نمیاد ؟؟؟؟  چرا از وقتی خیانت دیدی خوشحال نمیشی ؟؟؟○بقول ی عزیزی : روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت○ی دیالوگ تو سریال خاتون بوده ک میگه: زن ها تا لحظه ی آخر میجنگن ولی ...وقتی ی چیزی براشون تموم میشه، تموم میشه دیگه ○جوابم ب خیانت ی چیزه ک مشکل شوهر شماس خانوووم کِرم از درخته ○البته اینم بگم سرتو بالا بگیر و بگو آشغالای گرگارو ،سگاا میخورن○اما واقعا خیلی حرفه ک آدم نمیتونه روح و روانشو دربیاره نشونت بده بگه نگااه باشون چی کردی؟؟○چه تقدیر ، چه قسمت ، نجنگی ، نمیرسی ○میشه باخیلیا بازم ادامه داد ، گفت وشنید وخندید، اما دیگه دوستشون نداشت○زندگیمونو اونی خراب کرد ک مثلا میخاستیم باش زندگی بسازیم○بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی ؟؟○ دلم میخاد باقی عمرمو بخابم😢💔 واس آرامش منو بچه هام صلوات بفرستید_ _  _اسم کاربریم اصلا با حال دلم  همخونی نداره 

هرویین میکشیدشوهرم یکسال ترک کرده ترک بسیارسختی هم داشت.روزگارماسیاه شد همش بهش شک دارم چندروزپیش توی جیبش زرورق پیداکردم گف ازمن نیست این زرورق .اخه چندوقت بعدترکش میره شرکتی کارانجاشلوغ نمیشه بکشه باسرویس میره ومیا.همش احساس میکنم یه بارکشیده ان هم چندروزجلوعید.ولی من دادوهوارکردم تابترسددیگه نرودسراغش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

بخداخسته ام شدید فقیروبیچیزم شوهرم مردی نادان ونفهم است بزورترک کرد ۴۰روزکمپ بود نمیدانم درس عبرت براش شده یانه.نمیدانیدچقدسختی کشیدم هیچی هم ندارد توی یه اتاق باخانواده پرجمعیت شوهربادوبچه نوجوان زندگی میکنم حمام اشپزخانه وهمه چیزمشترک

هرویین خانمان سوزاست هرکس هرویین میکشدرادرخواب بگیریدببریدکمپ.چون به نفع خودش هم هست.شوهرم چنان معتادبودکه اصلاخانه نبودفقط دنبال بکشی اش منم سردرنمیاوردم چراخانه نمیاولاغرشده پرخاشگرشده  میگفت کارکارمیرم اماپولی خانه نمیاورد.تااینکه خانوادش بهم گفتن حقیقتش را.فقط نمردم چندروزبعدش هم بردنش توی خواب کمپ

ماراانگشت نماکرده.راستی بگم اززمانی که رفت کار کارت حقوقش دسته من هرچندناچیزه.ولی دست من.صاحبکارش ازش راضی.ولی من دلم گرفته ازگذشته شومش.الان که چندروزه تعطیله توی خانه جایی نمیره باخودم میگم شک بهش نکنم اخه همش باخودم بیرون میره توی این۱۴ماه ترک کروه

همه اطرافیانم خانه وزندگی شیک ابرودار من بی خانه وزندگی حتی پول رهن واجاره ندارم توی یه اتاق .بخداسخته.هرروزخجالت ازهمه.شوهرم وامهای گرفته که قسطاش نداده بودیم ماشین بعضی وسایل خونه رابرددودکرد.دله دزدی هم میکرد.معروف شده بود

سلام اعتیاد هیچ وقت درمان نمیشه !ولی مهار میشه.اینا هم مریضه هرچه شک داشته باشین وکنترل کنید به بیمارتون بیشتر آسیب می‌زنید وهمین باعث میشه بازم لغزش کنه.توی خانواده  اگر یکی مصرف کننده باشه کل اعضای خانه بیمار میشن !ولی بیمار رفتاری اعضای خانواده همیشه در حال کنترل هستن همیشه استرس دارن ترس دارن که نکنه باز این رفته مصرف کرده همیشه توی خونه دعوا هست حتی به جایی میرسه که اعضای خانواده دوست ندارن زیاد باکسی رفت کنن دوس دار بیمارشون رو پنهان کنن حقیقت رو پنهان کنن.یکی میگفت من دار و ندارم رو دادم تا شوهرم بفرستم کمپ ولی هر دفعه که پاک شد بعد چند روز مصرف میکرد شماهایی که شخص مصرف کننده دارین توی خونه اینا اصلا راهش نیست تنها راه پاک شدن بیمارتون اینه اول شما روی خودتون کار کنید توی گوگل سرچ کنیدببینید خانواده النان کجاست برید از اونا کمک بخواید فقط مخصوص خانواده هایی هست که بیمار مصرف کننده دارن تو خونه اونجا همه  هم درد هستن اونجا متوجه میشین که شما چقد اشتباه میکردین راجب بیمارتون

ماراانگشت نماکرده.راستی بگم اززمانی که رفت کار کارت حقوقش دسته من هرچندناچیزه.ولی دست من.صاحبکارش از ...

عزیزم راهی که گفتم حتما برو مخصوصا الان که بیمارت پاک شده تو هم خودت درمان کن النان شهرت رو سرچ کن 

الان ۱۴ماهه پاکه ولی من بهش شک دارم.تابحال جایی تنهانرفته بدون من جزکار.چندروزمانده به عیدباسرویس نرفت برا همین میترسم باتوجه به زرورق توی جیبش پیداکردم.فقرونداری یک طرف استرس کشیدنکشیدهم یه طرف.ازپارسال۱۶کیلو وزن کم کردمه

الان ۱۴ماهه پاکه ولی من بهش شک دارم.تابحال جایی تنهانرفته بدون من جزکار.چندروزمانده به عیدباسرویس نر ...

به نظرت ته کی میتونی کنترلش،کنی نمیخوام دلسردت کنم ولی گاهی بعضیا با ۲۰ سال پاکی باز لغزش میکنن .تو باید بری به برنامه خودت وصل بشی یاد بگیری چطور رفتار کنی با بیمار زندگیت این سهم تو نیست که بشینی استرس داشته باشی در حال کنترل باشی بخاطر خودت هم که شده برو به برنامت وصل شو انشالله که پاکی همسرت همیشگی باشه