2777
2789

۲۷ هفته۵ روزمه 

همش استرس اینو دارم نکنه دور گردنشه و من بیخبرم تکون میخوره اما از دیروز یکم همون مکانی که هست فک میکنی درجا میزنه و ی حرکتو انجام میده فک میکنی خودشو جم میکنه  چند شبم هس تو خواب که حواسم نیست به پشتم میفتم یا بعضی اوقات بوده رو به شکمم افتادم خیلیی میترسم😭😭😭

اگه دورگردنش باشه چی الان شرایطشو ندارم برم سونو تروخدا راهنماییم کنید خودشو خفه نکنه 😭😭💔

روزای خوب توی راه😎✌🏻

براش حمد بخون فوت کن ب شکمت 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تروخدا دعا کنید برام🥹💔

چشمم

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
بیشتر ببینید

منم همین استرسا رو دارم فردا میرم ۱۹هفته...اصلا تکوناشو حس نمیکنم..سر دخترم خیلی خوب و زود فهمیدم

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
منم همین استرسا رو دارم فردا میرم ۱۹هفته...اصلا تکوناشو حس نمیکنم..سر دخترم خیلی خوب و زود فهمیدم

چکار بابد کرد 

چجوری میشه باز کرد اونو چی میشه خورد ?

۱۹ هفته که خیلی کوچولویه هنوز تا ۲۴ هفته هم حرکت نکنه زیاد مهم نیست ابجی

روزای خوب توی راه😎✌🏻

چکار بابد کرد چجوری میشه باز کرد اونو چی میشه خورد ?۱۹ هفته که خیلی کوچولویه هنوز تا ۲۴ هفته هم حرکت ...

اسی نترس بخدا هیچی نیس ..اینا فقط نگرانی مادرانس

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀