2777
2789

سلام خانمای گل.

اول ک بهتون بگم ندیده و نشناخته دوستون دارم و اومیدوارم سال جدیو براتون عالی رقم بخوره.امیدوارم سختیای سال گذشته امسال براتون ب بهترین ها تبدیل شه.

🌷🌷

من خیلی سختیا کشیدم و امسال تصمیم گرفتم ب همه خانمای گل ک لیاقت بهترینا رو دارن عشق بورزم تا زندگیم سرشار از عشق بشه.

شاید تاپیک برای بعضیا مسخره بیاد و بی معنی ولی دلم میخاد دوستای رو پیدا کنم ک حسیو از زندگی میخان ک من هم میخام.

من ۲۰ سالمه و ۷ماهه ازدواج کردم.

همسرم ۳۰ سالشه با کلی اختلاف و مشکل ب اینجا رسیدیم با ی وضع مالی خیلی پایین.

خیلی جاها کم اوردم ولی خودمو سر پا کردم .

همسرمم علاوه بر دوس داشتن خیلی وقتا دلمو شکست ...

ولی باز سر پا ام.

دلم میخاد امسال دیگ نزارم کسی غصه بهم بده .

دلم میخاد هر چی سختی کشیدم خودم ب تنهایی فراموش کنم.

ازتون میخام راه کار بدین همراهیم کنین.

مثل ی  دوست.مادر.خاهر.و...❤🌷

دلم میخاد انگیزه داشته باشم.کلی لاغر شدم دلم میخاد ب اندامم برسم.اعتماد بنفسمو ببرم بالا و ب ی تلنگر نیاز دارم🌷

دلم میخاد ی ادم دیگ شم زود رنچ نباشم.ا  حقم دفاع کنم.

بیشتر مراقب خودم باشم...

بقیه ام متوجه تغیرم بشن و هر جور دلشون میخاد باهام رفتار نکنن🌷❤

نمیخام تاپیکم بازدید بخوره یا داغ بشه فقط راهنمایم کنید و ی دعای خوب کنین برام از کاینات...

لطفا هر راهکاری داربن بگین....هر چیییی نظراتون واقعا باارزشه برام واقعا❤❤❤❤❤❤

دارم کاراشو انجام میدم 🕊🤍  خدا بامنه تلاش میکنم و میرسم به جایی که لیاقتشو دارم 🫂💎

دیگ حال خیلیا خوب نمیشه..

از خدا میخام انقد حالت خوب شه ک این حرفو دیگ نزنی❤❤من همین الانش تو بد ترین حالت ممکنم ولی سعی دارم فقط و فقط خودم شروع کنم ب خوب کردن حالم🌷🌷🙏

دارم کاراشو انجام میدم 🕊🤍  خدا بامنه تلاش میکنم و میرسم به جایی که لیاقتشو دارم 🫂💎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

کائنات رو قبول ندارم...

من خیلی جاها دیدم اثرشو🌷🌷

پایه همه چیه بنظرم فقط ایمان داشته باشی باید تا جواب بگیری

اول از همه میسلار واتر بخر واجبه برای پوست 🙂 

خوشبو کننده مو همیشه بزن 

روغن برای مژه و ابروهات بگیر 

همیشه خوشبو باش خیلی رو روحیه تاثیر داره   مام و بادی اسپلش برای هر کسی واجبه 

بیاین امتحان کنیم حتی شده اگ بار ها شکست خوردین ..

هر جا ...

از سمت هر کی.

خدا خانواده عشق خودتون....هر چییییی🙏🙏🙏🙏

حال خودمون و خوب کنیم ...

دلم واس خانما و دخترامون مبسوره یکیشم خودم🥺🥺🥺🌷🌷🌷🌷

اگه به کائنات دل بستی و از طریق روانشناسی زرد میخوای حالت رو خوب کنی ازهمین الان بگم که به بیراهه زد ...

چطوری گلم؟🥰🥰🥰😍😍😍

میشه بیشتر راهنماییم کنی

از خدا میخام انقد حالت خوب شه ک این حرفو دیگ نزنی❤❤من همین الانش تو بد ترین حالت ممکنم ولی سعی دارم ...

ممنون از دعای قشنگت

میدونی منم تجربه کردم حال الانت رو

تلاش می‌کنم بزور شاد باشم 

ولی خب بعد یه مدت حقیقت نمیزاره نقش بازی کنیم و خودمون رو گول بزنیم

همه ما بهم ربط داریم حال یه دنیا بده فقط گاهی خوشی‌های سطحی داریم

مث قدیم عشق و صفا نیست 

اول از همه میسلار واتر بخر واجبه برای پوست 🙂  خوشبو کننده مو همیشه بزن  روغن برای مژه و ...

دمت گرم🥰🥰🥰😍😍😍😍اره چن روزه دارم اینا رو امتحان میکنم.

واس زیبایی موهام .

ابرو هم 

مژه.

راستش انقد تو این چند ماه تا عروسیماتفاقای بدی افتاد برام ک خودمو فراموش کردم .ی هفته ایه ک دارم کم کم ب فکر میوفتم.

دارم پیر میشم انگار🌷🥺

اعتماد بنفسم میخام بره بالا.

هر چن تعریف نمیکنما ولی ۶۵ کیلو ام با قد ۱۷۶.مو مشکی .ابرو های بلند و کسیده وصورت پر.

ولی انقد غصه دیدم گوشه گیر شدم 

خودمو کم میبینم

عزیزم روانشناسی زرد همون کائنات و فنگشویی وکوچینگ و ....هست که هیچ پایه علمی نداره من بخاطر خواهرم که روانشناس هست این چیزارو میدونم ومیگم،روانشناسی زرد اینقدر به روحت آسیب میزنه که حد نداره،روانشناسی زرد میگه فقط باید حالت خوب باشه به چیزای منفی فکرنکن ولی علم روانشناسی میگه باید بپذیری که زندگی اتفاقات مثبت و منفی درکنار هم داره باید بپذیری همییییین

ممنون از دعای قشنگت میدونی منم تجربه کردم حال الانت رو تلاش می‌کنم بزور شاد باشم  ولی خب بعد ...

دقیقااااا🥺😍

من بار ها تلاش کردم بعد چن روز ول کردم همه چیو ولی دلم میخاد این سری دیگاونجور نباشم.

نمیخام روحم بمیره بیشتر از این 😍

دلم میخاد با  کلی دختر مثل خودم و خودت و بقیه دخترا حرف بزنم راهنمایی بگیرم پشت هم باسیم😍😍😍😍😍🥺🥺🥺🥺🥺بخدافقط این

عزیزم روانشناسی زرد همون کائنات و فنگشویی وکوچینگ و ....هست که هیچ پایه علمی نداره من بخاطر خواهرم ک ...

🥰🙏خیلی خوبه ک اطلاعات دارین

من روانشناسی رو هم قبول دارم.هر چیز ک ب حالمکمک کنه میخام🥰

راستش انقد خودمو نادیده گرفتم دیگه حس میکنموجود ندارم😢😢😢😢

میخام از این حالدر بیام.

نمیخام شوهرم هم ازم خسته بشه