2777
2789
عنوان

✨🌱کی میاد واسه سلامتی و ظهور امام زمان هرروز صلوات بفرستیم✨🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 64084 بازدید | 20167 پست

سلام🦋✨
روزتون پر از نور خدا🦋✨
ان شاءالله‌سالم و شاد و حاجت روا باشین زیر سایه صاحب الزمان 🦋✨

@میهندوست    

@28kiana    

@minoo_ss    

@sahariiiii    

@fae    

🦋🦋✨🦋🦋✨🦋🦋✨🦋🦋✨🦋🦋
الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم
🦋🦋✨🦋🦋✨🦋🦋✨🦋🦋✨🦋🦋

🌸 تاپیک صلوات 🌸                                       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️🌱

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

💚 «پروردگارا، من به هر خیری که به سویم بفرستی، نیازمندم.» قصص۲۴💚  🌱فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ( خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱️)   🌿 سوگند به روز وقتی نور می گیرد و به شب وقتی آرام می گیرد که من نه تو را رها کرده‌ام و نه با تو دشمنی کرده‌ام( سوره ی ضحی آيات 1 تا 3).🌿     معجزه اتفاق می افته، مثل یه نور...✨اَلْحَمُدُ لِلَّهِ کَمَا هُوَ اَهْلُه.🌼                                                  گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام🦋✨
روزتون پر از نور خدا🦋✨
ان شاءالله‌سالم و شاد و حاجت روا باشین زیر سایه صاحب الزمان 🦋✨
@ققنوس_ظهور_میکند  
@لاله_واژگونه    

@افسانه96    

@میتونیم    

@عالم    

🦋🦋✨🦋🦋✨🦋🦋✨🦋🦋✨🦋🦋
🦋🦋✨🦋🦋✨🦋🦋✨🦋🦋✨🦋🦋

🌸 تاپیک صلوات 🌸                                       اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️🌱
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم   اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم اللهم صل ...

قبول باشه گلم 💚🌱

اگ هر روزه روزی 30 تا میفرستم

اره گلم روزانه هس

قبول باشه عزیزم 😘⁦❤️⁩

اشکال ندارع تگت کنم هرروز؟

قبول باشه گلم 💚🌱

خیلی ممنونم عزیز جان🌺🌷

💚 «پروردگارا، من به هر خیری که به سویم بفرستی، نیازمندم.» قصص۲۴💚  🌱فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ( خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱️)   🌿 سوگند به روز وقتی نور می گیرد و به شب وقتی آرام می گیرد که من نه تو را رها کرده‌ام و نه با تو دشمنی کرده‌ام( سوره ی ضحی آيات 1 تا 3).🌿     معجزه اتفاق می افته، مثل یه نور...✨اَلْحَمُدُ لِلَّهِ کَمَا هُوَ اَهْلُه.🌼                                                  گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من❤️
سلام🦋✨ روزتون پر از نور خدا🦋✨ ان شاءالله‌سالم و شاد و حاجت روا باشین زیر سایه صاحب الزمان 🦋✨ @z ...

سلام  . ممنون که منم خبر کردی برای امام زمانم صلوات بفرستم😍💚

ان شاءالله لحظه لحظه نگاه خود حضرت مهدی به زندگیت باشه🥰🥰

💙