2777
2789
عنوان

موج جدید کرونا (سویه جدید) در ایران مشاهده شد و 4 سوال مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 1924 بازدید | 45 پست
ماسک بد برا بیماری؟

وقتی مریض هستی بزن ولی نه زیاد

استفاده زیاد از ماسک باعث بیماری و تنگی نفس و عدم خونرسانی درست به مغز میشه و بیماری های ریوی میشه

چون کربن پی اکسید چند بار وارد ربه های شما میشه و‌ برمیگرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ازفردای ۴شنبه سوری درگیریم من دخترم همسرم مامانم بابام مادرشوهرم برادرشوهرم بدن دردشدیدددددامون ادمو ...

درود به شما ، حتما این موراد رو که عرض میکنم بهش دقت کنید...

اینکه دکتر و مراحل پزشکی رو حتما انجام بدید ، منتهی در کنار این موارد حتما از این لینک دیدن کنید این محصول میتونه کمک بزرگی در پیشگیری و همینطور ادامه درمان و بهبودی سریعتر به شما کمک کنه.

امیدوارم هرچه سریعتر بهبودی حاصل بشه و اگه نیاز به مشاوره داشتید حتما با بخش پشتیبانی ما در تماس باشید

نمیدونم هرچی هست ک هلاک شدم کل تعطیلات تو اتاق و هیجا نرفتم و همش خوابیده

سلام . یکی از پیشنهاد های ما برای شما اینه که حتما سیستم ایمنی خودتون رو تقویت کنید ، در خیلی از مواقع و بارها و بارها در سمینارها و مشاوره ها گفتیم و باز هم میگیم سیستم ایمنی بدن برای از بین بردن هر نوع ویروسی قوی ترین مکانیزم و قدرت در دنیا رو داره ، بهش اعتماد کنید!

برای اینکار سعی کنید از خوردن غداهای سرخ کردنی و فست فودی فاصله بگیرید ، از مصرف هر چیزی که یه شما در تقویت سیستم ایمنی کمک میکنه استفاده کنید ، من بهتون چند پیشنهاد دارم ، حداقل مصرف دو بسته از این محصول هست اینجا بزنید

و مصرف این محصول هم در کنارش توصیه میکنم اینجا بزنید

و هر روز 2 بار هم پیشنهاد میکنم با این محصول دهان و حلق رو شستشو کنید اینجا بزنید

در صورتی که هر گونه مشاوره داشتید با بخش پشتبانی ما تماس بگیرید

ممنون میشم بعد از بهبودی حتما اینجا کامنت بزارید و حس خودتون رو بفرمایید. ممنون

دقیقا منم از سوم عید درگیرم خیلی اذیتم شدم از همه بدتر به مامانمم انتقال دادم

سلام ، حتما از این محصول استفاده کنید و هر روز 2 بار قرقره کنید ، اگه نیاز به راهنمایی دارید با پشتیبانی ما تماس بگیرید

من موندم چطور زمانشو اینقدر دقیق حدس میزنن  ۳ بهمن😐😐

اولین موردی که بیمارستان اعلام کرده ، به عنوان اولین موردی هست که در کشور دیده شده و در این مقاله به همون مورد اشاره شده ، البته هرگز نمیشه دقیق گفت و این فقط زمان تایید بیمارستان هست.

ممنون که مقاله رو دنبال کردید

چه علائمی داری؟ بعد قرنطینه کردی؟اعضای خانواده ازت گرفتن؟

سلام و وقت بخیر ، علایم مورد تایید در این مقاله گفته شده ، اینجا بزنید و در پاراگراف یکی مونده به آخر مطالعه کنید ، اگه سوالی داشتید انتهای همین مقاله سوال خودتون رو بپرسید راهنمایی تون میکنیم

من که فکرکنم کرونابودباخواهرم اول عیدشروع شد،هنوزم درگیرشیم بدن دردش وحشتاناکه

درود به شما ، پیشنهاد میکنیم این محصول رو استفاده بفرمایید اینجا کلیک کنید

در صورتی که سوال دارید زیر همین محصول میتونید سوالات خودتون رو بپرسید و یا با تیم پشتیبانی ما تماس بگیرید

منم گرفتم فقط افتادم و خوابم گلوم و سینوس هام درگیره

درود به شما ، حتما پیشنهاد میکنیم از این مورد استفاده کنید اینجا کلیک کنید

در بالا بردن سیستم ایمنی خودتون هر نلاشی میتونید انجام بدید ، پیشنهاد خودم استفاده از این محصول هست اینجا کلیک کنید

در کنار این مورد حتما مراقب باشید سینوس شما مهار بشه و داروهایی که دکتر بهتون داده رو مصرف کنید ، مصرف محصولی که خدمت شما عرض کردم رو حداقل 2 ماه ادامه بدید. در ضورتی که نیاز به مشاوره داشتید با بخش پشتیبانی ما در تماس باشید

2810