2777
2789
عنوان

اگه تجربه درد زایمان دارین بیاین نظر بدین لطفا :)

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 46 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شروع شده ،دوش اب گرم بگیر تمیزو مرتب کن ارایش کن وسایل اماده بذار هروقت احساس سنگینی تو پایین تنه بر ...

عزیزم شما درد هم داشتین میشه یه کم از تجربتون بگین من هنوز خیلی زوده برام ولی اگه مشکلی پیش نیاد قصدم زایمان طبیعیه توصیه ای برام ندارین؟

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
2803
نه اصلا  مث شروع پریودیه که پاهام یخ میکرد و دلم درد میگرفت  میتونم با دردش هم حرف بزنم ...

اها ببین اگه هی داره پشت سرهم تکرار میشه وهردفعه زمانش کمتر ودردش بیشتر میشه حتما وقت زایمانت رسیده

به نظرم برو اگه واقعا وقت زایمانت باشه امپول فشار بزنن زود زایمان کنی 

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺

بستگی داره

اگر زایمان اول باشه

گاهی چند روز تا منظم شدن طول می کشه

درد زایمان دردی هست که اولش فاصله درد ها زیاد و مقدارش کم هست

بعد کم کم فاصله کم میشه شدتش زیاد میشه

درد زایمان ریتمیک هست

باید روند داشته باشه

وقتی یهو یک ساعت قطع میشه یعنی درد زایمان نیست

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊

سر اولی اصلا درد نداشتم 

اخر هفته ٣٩ اوکسی توسین زدن و خودشون کیسه ابو پاره کردن

الان اصن نمیدونم درد تدریجی یا سوراخی کیسه اب جه شکلیه 😰

بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)
تا3 هفته طبیعیه

ممنونم عزیزم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
2804

ببین گلم سعی کن تاابریزش یا کیسه اب پاره نشده یا چیز مشکوک مثل تکون نخوردنش تو خونه دردتو کامل کنی که طول زایمانت سریعتر بشه،من وقتی دیدم دردش زیاد شده و نفسم کم‌کم اذیتم میکنه و نتونستم ادرار کنم درحالیکه حس دسشویی داشتم نرفتم،وقتی رفتم نزدیک ۱۰سانت فک کنم دهانه بازشده بود و راحت بود

اکانت دست دونفره ✌🏻منو خاخرم😎 یکی سینگل به گوره😎✌🏻یکی ام سه گل دخترداره
نه اصلا  مث شروع پریودیه که پاهام یخ میکرد و دلم درد میگرفت  میتونم با دردش هم حرف بزنم ...

عزیزم میشه یه لطفی درحقم کنی؟

بچه هامیشه برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 😘🌹انشاالله خدا صد برابرشو بهتون برگردونه 🌺
سر اولی اصلا درد نداشتم  اخر هفته ٣٩ اوکسی توسین زدن و خودشون کیسه ابو پاره کردن الان اصن نمی ...

اصلا عجله نکن

سعی کن درد های پراکنده داشتی

ورزش های مخصوص را انجام بدی

تنفس های مخصوص حین درد 

و تو حالت سجده قرار بگیری

ورزش ها تو نت هست

من شب قبل از زایمانم درد ها پراکنده بود

شروع کردم ورزش 

تو نت با تصویر و روش درست هست

صبح بعد از نماز صبح درد ها منظم شد

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
2805
ببین گلم سعی کن تاابریزش یا کیسه اب پاره نشده یا چیز مشکوک مثل تکون نخوردنش تو خونه دردتو کامل کنی ک ...

به من گفتن تا فاصله دردا پنج دقیقه نشده نباید بیای 😞

بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)
عزیزم شما درد هم داشتین میشه یه کم از تجربتون بگین من هنوز خیلی زوده برام ولی اگه مشکلی پیش نیاد قصد ...

اره من شب قبل کم کم مثل پریودی داشتم اونشب یادمه دوش کرفتم تا صبحم نتونستم بخابم انگاری قفسه سینم سنگین بود حال عجیب خلاصه،تا فردا بعدازظهر که دسشوییی نداشتم و اشکم از درد و منقبض شدن طولانی درومد و رفتم،البته بستگی داره به بدن ادم زایمان اولم از ابریزش اب دور بچه کم‌شده بود و بستری شدم ولی سردومی نشستم خونه دردش کامل بشه ،حالا هم سومی خدا کمک کنه الکی بیمارستان بستری نشم و سریع زایمان کنم،انشاالله زایمان اسونی داشته باشی

اکانت دست دونفره ✌🏻منو خاخرم😎 یکی سینگل به گوره😎✌🏻یکی ام سه گل دخترداره
2801