سلام عزیزم من خودم و دوستانم چون خودمون همه تو دوره ارشد مهاجرت کردیم برای همین زیاد در مورد شرایط بچه ها اطلاع ندارم اما تو کلاس زبان و انگلیس که بودم دیدم نوجوونها هم تنهایی اومدن یا تو کلاس زبان خانومی بود که اومده بود ایلتس بگیره با دختر ۱۴ ساله اش بره
ببین پسرت اگر قراره تنها و بدون شما بره باید ۱۶ سالگی تا ۱۸ سالگی بره البته از ۱۷ سالگی فکر کنم به خاطر سربازی نمیتونه از ایران خارج بشه که یک مبلغی وثیقه میخوان
اما اگر خودت یا پدرش میخواین همراهیش کنید باید حتما زیر ۱۶ سالگی باشه تا به یکی از شماها ویزای همراه بدن بهش
اما در کل بهترین سن برای مهاجرت بچه ها همون ۱۶-۱۷ سالگی هست که از بحران نوجوونی عبور کرده هم با خانواده مچ شده و از محبت خانواده سیراب شده زیر ۱۶ سال واقعا مهاجرت برای بچه رو درست نمیدونم چون شوک بهشون وارد میشه تغییر محیط و فرهنگ سنگینه اونم بچه رو باید از الان مستقل و قوی بار بیارین وگرنه طاقت نمیاره بچه های الان که لیوان آب رو مادر میده دستشون تا نونوایی نمیتونند برن چجوری بفرستی برن اون سر دنیا همه کار گردن خودشون باشه
پسرت رو مستقل و قوی بار بیار رو زبانش هم خیلی کار کن مهمتر از هر چیزی زبان هست همش باید کلاس زبان بره معلم داشته باشه فیلم زبان اصلی ببینه موزیک انگلیسی گوش بده بیشترین چیزی که به دردش میخوره تا با محیط زود وفق پیدا کنه زبان هست
حدودای شونزده سالگی براش اقدام کنید
اما بدون زیر لیسانس هزینه مهاجرت بالاست هزینه کالج خیلی بالاست از ارشد هم هزینه اش بالاتره
اگر توان مالی پرداخت هزینه کالج رو ندارین باید بزارین پسرتون ۱۸ ساله بشه بعد یک مبلغی که زیاد هم نیست فکر میکنم حدود پنجاه تومن هست وثیقه بزارین از کشورهای واسطه شروع کنید مثلا اتریش یا ایتالیا و المان هزینه تحصیل رایگانه فقط هزینه زندگی باید بدین بعد از خوندن کارشناسی تو اون کشورها برای ارشد دیگه کارش راحته خودش از امریکا یا کانادا اپلای میکنه و راحت میره
مهاجرت تو سن کم خیلی خوبه جا برای پیشرفت زیاده
امیدوارم پسرتون موفق و شاد باشه
نگران دوری هم نباشین دو سال سختی دارین بعدش برلی شما هم اقدام میکنه راحت تابستون ها سه ماه میتونید برین پیشش بمونید تمام اطرافیان من که مهاجرت کردن همین کار رو کردن بعد از دو سه سال برای خانواده اقدام کردن تابستون عمه ها و نصف مسن ها ی اطرافیانم کانادا و المان بودن پیش بچه هاشون