2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گفتش 700 تا یک میلیارد ضمانت بازگشت. نفری. اینش سخته

بله ضمانت بازگشت رو حتما میخوان 

منم هر دو بار گذاشتم حالا صحبت کنید شاید کمتر هم بگیرن فقط گول نخورین بگین خودمون ویزا میگیرم برای بار اول اصلا راحت نیست ویزا گرفتن 

دوستم خسیس کرد این مبلغ رو نذاشت رفت داد به کارگزار براش ویزا بگیره از فرانسه اونم ریجکت شد 

2803

سلام نازنینم

ممنون میشم من رو درباره مهاجرت فرزندم راهنمایی کنی

من و همسرم شرایط مهاجرت نداریم

و میخام بدونم شرایط و امکان مهاجرت افراد زیر ۱۸ سال برای تحصیل چطوریه؟!

پسرم رو از چ مقطعی بفرستم؟

بزارم ابتدایی رو تموم کنه برای دو دوره متوسطه بفرستم یا از همین ابتدا؟!

و چ کشوری برای تحصیل و کنکور بهتره از پایه؟

چون شنیدم چین بخاطر جمعیت بالا و رقابت کنکورهاش سخته

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
سلام نازنینمممنون میشم من رو درباره مهاجرت فرزندم راهنمایی کنیمن و همسرم شرایط مهاجرت نداریمو میخام ...

سلام عزیزم من خودم و دوستانم چون خودمون همه تو دوره ارشد مهاجرت کردیم برای همین زیاد در مورد شرایط بچه ها اطلاع ندارم اما تو کلاس زبان و انگلیس که بودم دیدم نوجوونها هم تنهایی اومدن یا تو کلاس زبان خانومی بود که اومده بود ایلتس بگیره با دختر ۱۴ ساله اش بره 

ببین پسرت اگر قراره تنها و بدون شما بره باید ۱۶ سالگی تا ۱۸ سالگی بره البته از ۱۷ سالگی فکر کنم به خاطر سربازی نمیتونه از ایران خارج بشه که یک مبلغی وثیقه میخوان 

اما اگر خودت یا پدرش میخواین همراهیش کنید باید حتما زیر ۱۶ سالگی باشه تا به یکی از شماها ویزای همراه بدن بهش 

اما در کل بهترین سن برای مهاجرت بچه ها همون ۱۶-۱۷ سالگی هست که از بحران نوجوونی عبور کرده هم با خانواده مچ شده و از محبت خانواده سیراب شده زیر ۱۶ سال واقعا مهاجرت برای بچه رو درست نمیدونم چون شوک بهشون وارد میشه تغییر محیط و فرهنگ سنگینه اونم بچه رو باید از الان مستقل و قوی بار بیارین وگرنه طاقت نمیاره بچه های الان که لیوان آب رو مادر میده دستشون تا نونوایی نمیتونند برن چجوری بفرستی برن اون سر دنیا همه کار گردن خودشون باشه 

پسرت رو مستقل و قوی بار بیار رو زبانش هم خیلی کار کن مهمتر از هر چیزی زبان هست همش باید کلاس زبان بره معلم داشته باشه فیلم زبان اصلی ببینه موزیک انگلیسی گوش بده بیشترین چیزی که به دردش میخوره تا با محیط زود وفق پیدا کنه زبان هست 

حدودای شونزده سالگی براش اقدام کنید 

اما بدون زیر لیسانس هزینه مهاجرت بالاست هزینه کالج خیلی بالاست از ارشد هم هزینه اش بالاتره 

اگر توان مالی پرداخت هزینه کالج رو ندارین باید بزارین پسرتون ۱۸ ساله بشه بعد یک مبلغی که زیاد هم نیست فکر میکنم حدود پنجاه تومن هست وثیقه بزارین از کشورهای واسطه شروع کنید مثلا اتریش یا ایتالیا و المان هزینه تحصیل رایگانه فقط هزینه زندگی باید بدین بعد از خوندن کارشناسی تو اون کشورها برای ارشد دیگه کارش راحته خودش از امریکا یا کانادا اپلای میکنه و راحت میره 

مهاجرت تو سن کم خیلی خوبه جا برای پیشرفت زیاده 

امیدوارم پسرتون موفق و شاد باشه 

نگران دوری هم نباشین دو سال سختی دارین بعدش برلی شما هم اقدام میکنه راحت تابستون ها سه ماه میتونید برین پیشش بمونید تمام اطرافیان من که مهاجرت کردن همین کار رو کردن بعد از دو سه سال برای خانواده اقدام کردن تابستون عمه ها و نصف مسن ها ی اطرافیانم کانادا و المان بودن پیش بچه هاشون 

سلام عزیزم من خودم و دوستانم چون خودمون همه تو دوره ارشد مهاجرت کردیم برای همین زیاد در مورد شرایط ب ...

اصلا نگرانی و دلسوزی های بیجا ندارم

من فقط ب فکر پیشرفتش هستم حتی اگر سال ها نبینمش عزیزم اصلا ب این مورد فکر نمیکنم

شما ب جز زبان چ مهارت دیگ ای پیشنهاد میدید براش؟

چ زبان یا ورزش و کلاس دیگ ای ک برای روزمه مهاجرتش سود مند باشه

بعد از ۱۸ سالگی بدون سربازی ممکنه بره؟

منظورتون از مبلغ وثیقه چیه جانم؟

ما باید بدیم ب ایران یا المان ؟

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
2804
اصلا نگرانی و دلسوزی های بیجا ندارممن فقط ب فکر پیشرفتش هستم حتی اگر سال ها نبینمش عزیزم اصلا ب این ...

خیلی هم کار عالی میکنید چون تو اطرافیان و خانواده خودم دیدم با دلسوزی بیجا جلو پیشرفت بچه ها رو میگیرن یا زیادی وابسته خودشون میکنند بخصوص نسل الان که تک فرزند هستن اینو گفتم 

ببینید هر پسری از ۱۷ سالگی برای گرفتن پاسپورت باید وثیقه به دولت ایران بده چون وظیفه اش هست حدود دوسال سربازی بره یکی از آشناها که پسر ۱۸ ساله تا ه بهم گفت وثیقه اش زیاد نیست حدود پنجاه تومنه یعنی گرو میزارین که پاسپورت بگیره هر وقت از ایران رفت و برگشت میتونه بره وثیقه رو پس بگیره اما سربازی گردنش هست و بخواد از ایران بره من نمیدونم بعدا که مجدد بخواد برای تعطیلات بیاد ای آن جریان وثیقه به چه صورتی میشه به هر حال اطرافیان منکه دو‌پسر ۱۷-۱۸ ساله داریم در حال مهاجرت هم هستن خانوادخ شون قید پنجاه تومن رو میخوان بزنند و واقعا تو هزینه مهاجرت پنجاه تومن مبلغی نیست  بله در هر سنی تگر سربازی نرفته باشه با این مبلغ وثیقه میتونه از ایران بره اما اینکه مبلغ وثیقه با این سیل مهاجرت نوجوونها همین قدر باقی بمونه تا سن پسر شما رو در جریان نیستم به هر حال با وثیقه که به حساب دولت ریخته میشه میتونه از ایران بره

هر مهارتی که بعش علاقه داره عالیه از ارایشگری که خیلی خوبه بزارش تا کامپیوتر. که الان البته همه بچه ها دیگه زه طور مادرزادی خوره کامپیوتر هستن م‌ارد فنی هم خوبه ببین پسرت رو دست به آچار بار بیار مثلا شیر آب خونه رو‌بده خودش درست کنه اونجا هزینه تعمیرات منزل بسیار بالاست اگر فنی باشه تو دوران دانشجویی که اجازه کار کمتره همین بین ایرانی ها همین تعمیرات خونه مثل شیرالات و لوله کشی رو بتونه انجام بده خرج خودش رو درمیاره برق هم خوبه کارهای ساختمونی مثل پارکت یا نصب دوربین مداربسته هم میدیدم درآمد خوبی داره مکانیکی ماشین هم عالی بود 

بهترین درآمد رو بین دوستانم تو دانشگاه شوهر یکی از بچه ها مکانیک بود داشت یعنی یکی از دوستام شوهرش مهندس معمار بود دو هزار پوند درمیاورد اونیکی مهندس برق بود سه هزار پوند درآمدش بود مهندس کامپیوتر ۳۵۰۰ پوند در بهترین حالت درمیاورد مهندس مکانیک چهارهزار پوند درمیاورد 

به هر حال به ار کدوم از این رشته ها که علاقه داره دوره فنی بفرست بزار یاد بگیره این رشته ها تو زندگی روزمره بچه ها به درد میخوره همین ایران هم براش کارامد هست 

اصلا نگرانی و دلسوزی های بیجا ندارممن فقط ب فکر پیشرفتش هستم حتی اگر سال ها نبینمش عزیزم اصلا ب این ...

یک مثال دیگه برات بزنم تو خونه ویلایی که من یک اتاق اجاره کرده بودم یک استادیو فلت مجزا بود که یک آقای ایرانی که مهندس بود کارش سیستمهای تهویه هوا بود ساکن بود بعد خونه ما قدیمی بود هر روز یکجا خراب میشد اگر صاحبخونه ام میخواست از بیرون تعمیرکار بیاره هزینه اش خیلی زیاد بود همیشه این آقا از لوله کشی خونه تا برق کشی رو انجام میداد صاحبخونه ام خیلی بهش تخفیف تو اجاره داده بود استادیو فلت ۱۲۰۰ پوندی رو داده بود هشتصد پوند میگفت باز برام بصرفه هست چون همه کارامو انجام میده 

بعد دوتا ماشین داشتن چون هزینه بیمه ماشین خیلی بالاست اگر قطعه ای تو ماشین خراب بشه طبق بیمه ایشون باید ماشین رو ببره نمایندگی قطعه اصلی بندازه وگرنه از پوشش بیمه درمیاد که خیلی بازم هزینه اش وحشتناک بود این آقا خودش چون زرنگ بود میرفت تو قسمت ماشینهای اسقاطی اون قطعه رو پیدا میکرد خودش تعویض میکرد بیمه هم متوجه نمیشد بعد صاحبخونه ام ایشون رو‌به کلی انگلیسی معرفی کرده بود همینجوری بالای ماهی یک تومن درآمد داشت از انگلیسی ها چون کارش رو بلد بود 

خیلی هم کار عالی میکنید چون تو اطرافیان و خانواده خودم دیدم با دلسوزی بیجا جلو پیشرفت بچه ها رو میگی ...

بینهایت از راهنمایی صادقانه ات و وقتی ک گذاشتی ازت متشکر و سپاس گذارم عزیزم❤

بعد از منظورتون اینه کنکور رو اینجا بده یا اونجا؟

بهتر نیس همون ۱۶ بره ک کنکور همونجا رو بده؟

یک مثال دیگه برات بزنم تو خونه ویلایی که من یک اتاق اجاره کرده بودم یک استادیو فلت مجزا بود که یک آق ...

ماشاا... ب هوش و زرنگیی این اقا

فامیل ما ک رفت با کلی پول دست از پا دراز تر برگشت فقط پول خانوادش رو هدر داد

من پسرم رو ببرم همینجا از مکانیک ها صرفا یاد بگیره و به عنوان شاگرد یا ن بفرستم بره فنی مدرک بگیره؟

2805
بینهایت از راهنمایی صادقانه ات و وقتی ک گذاشتی ازت متشکر و سپاس گذارم عزیزم❤بعد از منظورتون اینه کنک ...

اونجا که کنکور نداره بله سن کمتر بره بهتره 

البته زیر ۱۶ سال رو واقعا جالب نمیدونم برای مهاجرت تنهایی اما بعدش خوبه 

اما خوب هزینه اش بیشتر میشه 

گفتم هزینه کالج بالاست 

اما الان فرضا اتریش برای دیپلمه ها افر گذاشته دانشگاه با هزینه بسیار پایین یعنی ترمی هشتصد یورو میخواد فقط هزینه زندگی باید بده زیان انگلیسی هم قبول میکنه این خوبه 

اما قبل از دیپلم باید بره کالج همه کشورها هزینه اش بالاست

اما خوب چون یک پسر ۱۸ ساله بره از ایران شاید نتونه کار کنه خرجش رو دربیاره هزینه زندگیش تا چند سال با شما هست که هزینه ها به یورو هست  

بعد از گرفتن کارشناسی تو ایران که میشه ۲۲ ساله بره برای دوره ارشد ۱۸ ماهه یا دو ساله خوب دوره کوتاهتره خودش سنش بیشتره میتونه کار بکنه تو شرایط مالی  بهتره 

به هر حال سن کن برای مهاجرت و پیشرفت عالیه 

از ۱۶-۲۴ سالگی دوره طلایی مهاجرت هست 

من چون هر کسی ازم مشاوره میخواد مسایل مالی براش مهمه اینو در نظر گرفتم 

وگرنه من خودم تو لندن پسری رو دیدم تک فرزند یک خانواده پولدا که پدر و مادر هر دو رییس بانک بودن از ۱۶ سالگی فرستاده بودن شهر گرونی مثل لندن 

اکر براتون هزینه اش موردی نداره همون ۱۶ سالگی کالج بفرستین بعدش هم راحت دانشگاه وارد میشه 

ماشاا... ب هوش و زرنگیی این اقافامیل ما ک رفت با کلی پول دست از پا دراز تر برگشت فقط پول خانوادش رو ...

عزیزم شوهر خود منم انگلیس نموند برگشت نصف سایت داستان مهاجرت منو و شوهرم و بارداری عجیب و غریبم و سقطم  رو میدونند  هنوز خیلی ها تو کار شوهرم موندن شوهرم که بینهایت راضی هست از برگشتش 

این آقا خودش مهندس بک چیزی بود که یادم نیست   فقط میدونم تو عسلویه مهندس ارشد بوده تو همین کار سیستم های تهویه هوا بوده شغل اصلی  الانش هم همینه تو لندن 

اما چون مالیات بالاست در کنار کار اصلیش اینکارهای برق و مکانیک هم انجام میده که رشته لش نیست چون دست به آچار هست بلده 

من دقیقا اطلاعی از اینکه مکانیکی رو به صورت تجربی یاد بگیره یا آکادمیک یاد بگیره کدوم بهتره ندارم در مورد چیزی هم که تخصصم نیست واقعیت نظر ندم بهتره 

اما برای رشته خودم که مدیریت و حسابداری بود که تو ایران که تو انگلیس که بودم هم مدرک آکادمیک میخواستیم هم دوره های فنی و حرفه ای یا تو انگلیس کالج جدا باید میرفتیم هم کاراموزی انجام میدادیم سن پسرت کمتره فعلا بفرست همین مکانیکی ببین اصلا علاقه داره ؟

عزیزم شوهر خود منم انگلیس نموند برگشت نصف سایت داستان مهاجرت منو و شوهرم و بارداری عجیب و غریبم و سق ...

عزیزممم اره خوندم ماجرارو و متاسفم برای تو دلیت ؛ همسر منم با اینک درامدش خیلی خوبه ولی اصلا حاضر ب رفتن نیست و مشکل اینجاس کارش ازاده مدرک خاصی نداره برای مهاجرت 

من میتونم خودمون رو ندید بگیرم اما پسرم رو ابدا هرطور شده باید بره و تمام تلاشم اینه قبل ۱۸ بره ب امیدخدا

دعا کن براش مهربونم🥲

فعلا در کنار زبان انگلیسی . فرانسه یا المانی هم میخام بفرستم و رشته های ورزشی و کامپیوتره غیره تا رزومه اش خالی از هیچ نباشه حداقل کاریه ک از دستم برمیاد

شما از چ سنی شروع کردی ب خوندن زبان برای مهاجرت و مدرکش؟

2801