2777
2789
من اینجوری درست میکنم اکلا دست پختم تعریف نباشه عاااالیه هرکی مسمامو خورده عاشقش شره فامیل دور همسرم اتفاقی مسمامو خورده هنوزم که هنوزه هرجا منو میبینه فقط تعریف میکنه
کاشت ناخن دیزاین حرفه ای با مناسبترین قیمت و کیفیت ❤️💅😊😊 منتظرتون هستیم 09330029500

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خخخخ نبابا سلیقه کجا بود کیک اماده خودم میخرم
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
بادمجون هات رو سرخ کن بذار روغنش بره.مرغ رو با ادویه بپز ریش ریش کن.برنج رو آبکش کن توی یه ظرف یه زرده تخم مرغ رو با سه تا قاشق ماست و یه قاشق زعفرون دم کرده مخلوط کن و بهش یکم ادویه بزن.بعد برنج رو بریز توش و مخلوط کن بهتره برنجت یکم زنده تر باشه.بعد یکم آب و روغن بریز کف قابلمه بذار داغ بشه بعد یه لایه برنج بریز و روش بادمجون بچین دوباره برنج و بعد مرغ و دوباره برنج.بذار دم بکشه.میتونی برای عطر بهترش نصف قاشق چایخوری گلاب هم به مخلوط برنجت اضافه کنی. نوش جان
ساده تر از همه اینا مرغ سوخاری درست کن.مرغ رو فیله کن بذار توی پیاز و ماست و روغن زیتون و ادویه یک ساعت بمونه.بعد بزن تو آرد سوخاری و سرخش کن.برنج ساده و گوجه سرخ شده هم کنارش بذار.سالاد کاهو یا بورانی اسفناج هم برای کنارش خوبه.فقط با مرغ سالاد شیرازی نذار.
2810