سلام
امروز میخوام طرز درست کردن یه جور آش دوغ خیلی خوشمزه و سبک و سریع الهضم رو بزارم
مواد لازم
برنج دو نیم نصف پیمانه خیس خورده
دوغ ترش یک و نیم لیتر
برگ و ساقه چغندر پاک شده و درشت خرد شده 300 گرم(یا سبزی آش 300 گرم)
سیر دو تا سه حبه رنده شده و کمی تفت داده
برنج رو با کمی نمک و یک لیوان آب به همراه ساقه خرد شده چغندر بزارید تا بپزه و برنج کاملا"باز بشه در این حین دوغ رو کم کم اضافه کنید و هر بار اجازه بدید تا دوغ کمی بجوشه و دوباره کمی اضافه کنید تا تمام دوغ به خورد برنج بره مثل شله زرد بعد برگهای چغندر رو اضافه کنید و سیر تفت داده شده رو اضافه کنید شعله رو کم کنید تا هم آش جا بیفته هم برگچغندر بپزه وقتی خوب لعاب داد و غلیظ شد آش آماده هست نوش جان
تبصره :اگه از سبزی آش خواستید استفاده کنید از همون اول به برنج اضافه اش کنید
دوغ هر چه ترش تر آش خوشمزه تر