2777
2789
ببین توی نامه نیازی نیست دلیل سزارین ذکر بشه فقط خود دکترت بعداً دلیل سزارینت رو توی پرونده پزشکی ات ذکر میکنه دکترم به من گفت من تو پرونده ات نوشتم لگن تنگ و درشتی بچه اگه یه زمانی از بیمه اومدن سوال کردن تو هم همینو بگو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر من گفت از صبح بیا برو بخش زایمان طعبیعی تا ظهر میام سز میکنم. گفت باید بگیم تا ظهر درد طعبیعی داشته نتوسته زایمان کنه علت نتونستن چی نوشت نمیدونم ولی گفت حتما باید از صبح بیایی
خدایا شکرتتتتتتتت
الان تو بیمارستان خصوصی راحت سزارین میکنن فقط دکترت باید برات چیزی بنویسه من که خودم با دلیل سزارین شدم عدم پیشرفت زایمان که البته پیشرفت هم کرد+درشتی بچه+عدم مشاهده سر بچه چون عرضی بود دکتره بخواد، خودش میتونه بعد از عمل تو پرونده ت یه دلیلی بنویسه
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
همون دیگه باید یه دکتری رو پیدا بکنی که بنویسه سزارین وقتی توی دفترچه ات تاریخ و روز رو واسه اون بیمارستان خصوصی بنویسه که بستری بشی واسه زایمان سز دیگه بیمارستان کاری نداره که نمیتونه بگه نه نمیشه باید طبیعی زایمان بکنی بعداً دکترت تو پرونده دلیلش رو مینوسه اگه خیلی اصرار داری برو یه دکتری رو پیدا بکن که قبول بکنه
2810