2777
2789
عنوان

کمر درد دارم بیاید لطفا

52 بازدید | 18 پست

من چند سالی میشه که وقتی خم میشم یا وسیله سنگین بر میدارم بعدش کمرم به شدت درد میکنه و باید دراز بکشم و کمرمو محکم بزنم به زمین یا استاده خودمو بدم جلو بعدش یه صدای تقق میاد و کمر دردم خوب میشه اما همون لحظه یه رگی انگار میزنه با لگن و پام و تیر میکشه بعد یکی دو دیقه خوب میشد

الان تقریبا چند هفته ایه که خیلی بیشتر شده و پای چپم بی حس میشه و مچ پام و زانوم خیلی گرم میشه انگار و سوزن سوزن میشه و رفتم دکتر و ام آر آی نوشته شمام چنین علائمی داشتین؟رفتین دکتر؟چی بود؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تا MRI ندی نمیشه دقیق فهمید چون برای هر کسی ی علتی داره.یکی دیسکه یکی مهره های پایین کمر یا چسبندگی مهره آخر که توی عکس Xray مشخص میشه فقط. معمولا به دلیلی روی رگ سیاتیک فشار ایجاد شده. وقتی درد ایجاد میشه باید تا حد ممکن از خم شدن و بار سنگین اجتناب کنی وگرنه باز درد شروع میشه.

احتمالش زیاده؟میترسم برم ام آر آی هیچی نباشه خانوادم بگن الکی گفتی😐

اینچیزی که تو داری میگی 

چون دقیقا همسر منم اینجور بود 

ایشون دیسکشون مشکل داشت 

ولی در هر صورت باید پیگیری کنی یک درصد اگر دیسک باشه زودتر اقدام کن 

مخصوصا اگر دیسک باشه و به پا زده باشه زیاد خوب نیست 

شما ام آر ای رو بده انشالله که سالمی 

من چون این اواخر خیلی بدتر شده دیگه مجبور شدم رفتم دو سه تا مسکن زد گفت برو ام آر آی جوابشو بیار ببی ...

عزیزم اینقدر دردش زیاد بود که مسکن تزریق کردی ‌؟ حتما برو ام ار ای رو بده

خوب از اول میرفتی دکتر چرا تحمل کردی

احتمالا دیسک کمر داری ولی نمیشه صد در صد گفت 

کمرت به شدت خشکه معلومه اهل ورزش نیستی اگه ام آر آی دادی معلوم شد دیسک داری تو اینترنت سرچ کن ورزش هایی  برای درمان دیسک آموزش میدن حتما انجام بده

البته با دکترت مشورت کن چون احتمالا برات فیزیوتراپی مینویسه 

حالت سجده رو امتحان کن برو سجده تا هرچقدر تحمل داری توی اون حالت بمون روزی یک بار کافیه

روغن بادام تلخ درمان کمر درده حتما بگیر ماساژ بده

اگه کمبود ویتامین دی و کلسیم هم داشته باشی کمردردت بدتر میشه