2777
2789
عنوان

اقدامی های زمستان ۱۴۰۱ ببعد😬

| مشاهده متن کامل بحث + 94181 بازدید | 9345 پست
بتام خیلی بالاست اصلا اینسری قرار بود پیشگیری بشه. یبار فقط اونم روز ۱۶_۱۷ سیکل. حالا با همون تو د ...

ای باباا.😔..خدایااا خودت بهمون رحم کن.خدای خوبم.حال دوستمو خوب کن.نذار کارش به عمل بکشه.خدا جوونم🙏

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا شکرت🙏فصل بهار منم زیبااا شد😍
بتام خیلی بالاست اصلا اینسری قرار بود پیشگیری بشه. یبار فقط اونم روز ۱۶_۱۷ سیکل. حالا با همون تو د ...

انشالله ک اذیت نشی و دردسر نداشته باشه برات عزیزم🙏🏻🙏🏻

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها مرسی از لطف و محبتتون، ممنونم از احوالپرسیاتون. من حالم خوبه و فعلا مریض اورژانسی نیستم و برگشتم خونه.

من چون زود فهمیدم و چون وضعیتم پایداره و اندازه ی ساک اگر باشه بسیار کوچیکه فعلا باید صبر کنم و بتا تیتر سریالی بدم.احتمال داره خود به خود جذب شه.

فردا مجددا قراره برم بیمارستان تخصصی زنان، نتیجه ی آزمایش و ... رو نشون بدم و مجددا توسط متخصص  سونوگرافی شم.

بچه ها هنوزم احتمالش هس یه بارداری داخل رحمی ضعیف و در حال سقط باشه. هر چند دیگه احتمالش خیلی کمه ولی این باشه خیلی راحت تره.

خیلی خیلی دعام کنین که حالم زودتر خوب شه،

من طبیعی باردار شدم، اساسا تو این دوسال اقدامم داروی شیمیایی نخوردم، خیلیی اصرار داشتم همه چی طبیعی درمان شه ولی حس میکنم زیادی تعصب به خرج دادم، شاید با یه ورق قرص ld یا یه دوره مصرف داروی تحریک تخمدان خیلی بهتر جواب میگرفتم.

اصلا کاش می رفتم روانپزشک و برای بهبود وضعیت روحیم و خوابم اقدام می کردم. این چند وقت اقدام زندگی رو برای خودم جهنم کردم. و حالام با این چالش مواجه شدم‌.حیف جوونیم و روزای خوب زندگیم....

نهایتا توکل بر خدایی که همیشه هوامو داشته.انشالله اینبارم نجاتم بده.

یا رب نظر تو برنگردد
بچه ها مرسی از لطف و محبتتون، ممنونم از احوالپرسیاتون. من حالم خوبه و فعلا مریض اورژانسی نیستم و برگ ...

توکل بخدا عزیزم 

انشالله بهترینا برات رقم بخوره و‌ب زودی حالت خوب بشه🙏🏻🙏🏻

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏          خدایا شکرت برای معجزه زندگیم😍😍         💓۰۳/۰۲/۲۲ دنیای منم صورتی شد💓   ۰۳/۰۷/۰۶ دختر خوشگل مامانی قدم رو چشمام گذاشت و دنیامو رنگی رنگی کرد😍 خدایا شکرت💝   دختر گلم خوش اومدی به زندیگیمون💓      

[QUOTE=343984265]بچه ها من سه روز بستری شدم، mtx تزریق کردن. و منتژرن با اون دفع شه. بتام یکم پایین اومده. ولی هنو ...[/QUOTخوب چرا دفع بشه.  مگه بتا بالا نیس چرا نمیزارین بارداری. طی بشه؟؟؟  من نفهمیدم. علت اینکه دفع بشه چیه؟ 

[QUOTE=343984265]بچه ها من سه روز بستری شدم، mtx تزریق کردن. و منتژرن با اون دفع شه. بتام یکم پایین ...

خارج رحمی هست.

یعنی ساک حاملگی بجای اینکه تو رحم باشه تو لوله است.

خیلی خطرناکه.

اگر بزرگ بشه و بترکه می تونه منجر به خونریزی داخلی و خدای نکرده حتی مرگ بشه.

این دارو رو تزریق میکنن که جلوی رشدش گرفته شه و یجورایی بمیره. در غیر اینصورت کار به جراحی و  در موارد حاد خارج کردن لوله می رسه.

یا رب نظر تو برنگردد
خارج رحمی هست.یعنی ساک حاملگی بجای اینکه تو رحم باشه تو لوله است.خیلی خطرناکه.اگر بزرگ بشه و بترکه م ...

اهان الهی بمیرم ان شاءالله. که برطرف میشهوماه بعد یه بارداری خوبو تجربه میکنی  شکر خدا تخمک واسپرم سالمن وقدرت باروری داری. تحت نظر دکتر باشو.  ادامه بده

بچه ها من سه روز بستری شدم، mtx تزریق کردن.و منتژرن با اون دفع شه.بتام یکم پایین اومده.ولی هنوز خ با ...

انشاا..که به زودی خوب بشی عزیزم.خطر رفع بشه.آمین🙏

خداوندا هوای دوستانمو داشته باش.دوست عزیزم به تو سپردم...خدای مهربونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشاا..که به زودی خوب بشی عزیزم.خطر رفع بشه.آمین🙏خداوندا هوای دوستانمو داشته باش.دوست عزیزم به تو س ...

مرسی عزیزم.

امروز هم بتا کم شده بود.

البته حالاها حالها باید برم ولی شکر خدا تا الان خدا هوامو داشته.

یا رب نظر تو برنگردد
مرسی عزیزم.امروز هم بتا کم شده بود.البته حالاها حالها باید برم ولی شکر خدا تا الان خدا هوامو داشته.

خیلی هم عالی.خدایا شکررررررت🙏عاشقتم خدای مهربونم❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40