2777
2789
عنوان

سیسمونی

157 بازدید | 10 پست

سلام دوستان

من از کاشان میخام بیام تهران برای خرید سیسمونی

بهم سیسمونی یمنا و آقا بزرگ رو معرفی کردن

آقا بزرگ خیلی معروفه ولی یمنا نه اما بنظر خودم یمنا قیمتاش از آقابزرگ بهتره آقا بزرگم خوبه ها ولی خیلی گیر افتادم🤦🏻‍♀️😵‍💫

دوستانی که تجربه خرید سیسمونی با کیفیت و قیمت مناسب دارن کمک پلیزززززز

تعداد رای : 2
نظرسنجی
یمنا
2
100%
آقابزرگ
0
0%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به دلم نمیچسبه☹️ عقب ماشین میخابم اروم میریم چاره چیه

من پیج یمنا دارم قشنگ وسایلش ولی آقابزرگ نرفتم اما تو سایتش دیدم و یکی خریده بود خوشم نیومد من ار محل خودمون خریدم راضی ام

به نظرم اگه یه سیسمونی با قیمت مناسب میخوای حتما به علی کالا سر بزن، قیمت هاشو می‌تونی هم تو سایت و هم حضوری با بقیه مقایسه کنی، فروشگاه شون هم تو تهران جایی هست که تو طرح ترافیک و ... نیست و به راحتی قابل دسترسه، شما که میخوای از کاشان بیای خیلی دم دستتون هست 

این سایت علی کالاست

Alikala.ir

به دلم نمیچسبه☹️ عقب ماشین میخابم اروم میریم چاره چیه

من نمیتونم زیاد ماشین بشینم یا قدم بزنم بخاطر همین تمام وسایلارو آنلاین خریدم بنظرم ست کالسکه رو از پیج ورسا بخر من یه کالسکه تک خریدم ۱۵۰۰ اسکلتش دلیجان تخت هم از پیج قصر نی نی هزیدم ازین مدلای کنار مادر ۲۸۰۰ با هزینه پست تقریبا سه میلیون شد.کمد هم از یه تولیدی خریدم اونم آنلاین لباس رو هم از پیج نی نی سرا خریدم برند دانالو سه تیمه رو داره میده۲۸۵ تومان برند کیدزبو پنح تیکش رو خریدم ۳۲۰ واقعا قیمتش عالیه هیجا این قیمتی ندیدم خوبی خرید آنلاین اینه که راحت میتونی قیمتارو مقایسه کنی بعد پست هم هی تند تند بسته میاره من خیلی خوشم میاد انگار جایزه آوردن باز کردن بسته ها برای من هیجان انگیز بود😁