2777
2789
عنوان

تاپیکمو بستم ولی به خاطر رفتار بعضی خانمها دلم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 60 پست
طبیعی نیست، این نظر من
بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)
خانومی دل شکستن نداره. کلی تاپیک عمومی اینجا داریم حریف این مردای بی ادب و مردای زن نما و زن های ..... نمیشیم.شما داری ی مسئله ای رو عنوان میکنی که حتی به صرف مجازی بودنم به شعور خیلی از خانومای سایت بر میخوره. زن باید حیا داشته باشه.هر حرفی و هرجایی عنوان نکنه. این مسائل و تو سایت هایی که مخصوص این موردان سرچ کن و به جواب برس.
ما قربانی دعوای خدا و شیطان هستیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واقعا ک اینم چیزی ک اعتراض کردن چرا بعضیا اینقد کوتاه فکرن والله تو جامعه ای ک هیچ وقت آموزشی داده نشده ب مردا ک چطور از نظر جنسی باید رفتار کنن تو جامعه ای ک مردا آموزش زن ندیدن و هیچ زنی نمیتونه ب ارگاسم برسه پس ی زن حتی نمیتونه سوال بپریه واقعا ما فرهنگمونو کی میخوایم ببریم بالا الناز جان این ی چیز همگانیه تو کشور ما متاسفانه همه خانما تو رابطه خیلی کم ب ارگاسم میرسن علتشم اینه ک مردا بلد نیستن یا اصلا نمیدونن ک ی زنم نیاز داره
خدا جونم میشه به من فرزند سالم و صالح بدی فقط ی بار تجربه کردم ولی نموند برام خدایا شکرت میدونم که بخشنده ای و رحیم 
نمیدونم چی بگم،،بستگی به جو داره،،یک روز یکی یک سوال ساده بپرسه همه میریزن سرش یک روز هم طرف خصوصی ترین مسایل رو بیان کنه همه با شوخی و خنده جواب میدن بستگی داره جو اون روز چی باشه زیاد به دل نگیر نی نی سایته دیگه،،هرچی ممکنه پیش بیاد
همانا من مبعوث شدم برای تکمیل مکارم اخلاقی.(پیامبر اکرم) اللهم صل علی محمد و ال محمد. من پولدارترین آدم دنیا نیستم اما قطعا ثروتمندترینم
جامعه ی ما عادت کرده به خودسانسوری به سرکوب به تظاهر و دروغ حتا تو یه فضای مجازی هم باید خودت رو سانسور کنی باید نپرسی به جوابت نرسی و فقط سرپوش بذاری رو واقعیت ها و دردهات رو مثل بغض فرو بدی درکت می کنم دوستم
واه...مگه چی پرسیده که به حیای زنانه توهین شده؟؟؟ سوال پرسیده...دیگه الان تلویزیون جمهوری اسلامی هم راحت درباره این مسائل داره صحبت میکنه جنبــــــــــــــــــه داشـــــــــــــــــــته باشـــــــــــــــــــــید
من نمیدونم تاپیکت چی بود ولی اینجا جدیدا خیلی بیکلاس شده یه عده ریختن برا توهین و مسخره کردن یه عده هم همش تهمت میزنن و کاراگاه بازی در میارن اینجا شده حموم زنونه
بنظر من اینجور سوالامونو تو گوگل سرچ کنیم اتفاقا هم سریعتره هم راحت تر پر سایتای مختلف هست درمورد اینجور مسایل کسی هم اعتراضی نمیکنه چون اون سایتها مخصوص همین مشکلات هست اتفاقا مشاور ها و دکترایی هم هستن که کمک کنن به همین سادگی
دلم فقط آرامش میخواد... 
مامان محمدصادق حداقل صداشو ببند بچم پرید از خواب
ما زن‌ها رسم خوبی داریم... زمانه که سخت می‌گیرد، شروع می‌کنیم به کوتاه کردن... ناخن‌ها... موها ... حرف‌ها... رابطه‌ها.
بعد یه مدت ادم دستش میاد چه سوالی رو کی بپرسه و به چه کاربرایی اعتماد کنه معمولا اینجا کسب که تازه عضو شده نباید تایپیک سوال جنسی بزنه چون مرهای زن نمایی که دستشون رو میشه میرن با یه اسم کاربری دیگه میان همه فکر میکنن این کاربر جدید همون کاریر مرد هست
پیج آشپزی من 
ممنون از همه اونایی که حمایتم کردن وقتی یه خانم میاد میگه شوهرم سرده هزار جور راهکار میدن ولی وقتی در مورد خودمون سوال میکنم متهم میشم به بدترین چیزها به خاطر اینه همه ظلم به خانمها میشه چون به هم نوعشن رو تحقیر میکنن چون فکر میکنن نیاز جنسی فقط واسه مرده و اگه یه زن سوالی در این مورد بپرسه بی حیا هست واقعا متاسفم
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح می دهد و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
2810