2777
2789
عنوان

تاپیکمو بستم ولی به خاطر رفتار بعضی خانمها دلم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 996 بازدید | 60 پست
این سوالت اگه اینطوری مطرح شده بود هیچ مشکلی نداشت الان بعضیا رو خیلی زود جو میگیره قبلا وقتی شک میکردیم که طرف مرده و عنوانش میکردیم که واقعا مرد بود. الان هر کی از راه مرسه یه سواله زنونه میپرسه درجا بدون در نظر گرفتن هیچی میگن مرده
من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.
بنظر من کسی هم اومد تاپیک زد نگیم این مرده دوس نداشتیم تاپیکشو جواب ندیم کسی نره تو تاپیکش اینجوری بهتره یه درصدم فک کنیم طرف واقعا خانوم باشه خودمونو بزاریم جای اون شخص
دلم فقط آرامش میخواد... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی دلم شکست من به اینجا امید بسته بودم می گفتم مشکلی داشتم درد دلی داشتم اینجا هست ولی نه تنها مشکلم حل نشد متهم شدم به بدترین صفت ها
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح می دهد و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
من تاپیکشو دیدم ترجیح دادم جوابی هم ندم. اینکه همچین سوالاتی مطرح میشه موردی نداره اما خانوما چون مشکوک شدن به صاحب تاپیک فحش میدن و مسخره ش میکنن. وقتی جو نینی سایت اینجوری شده که جایی برای اعتماد یا عنوان اینجور مطالب نیست پس عنوان کردنش بیشتر باعث آزار صاحب تاپیک میشه.
ما قربانی دعوای خدا و شیطان هستیم
الناز جان طبیعی نیست. یه تاپیک هست زنان ونوسی مردان مریخی یا برعکس برو اونو پیدا کن جواب سوالاتت اونجاست.
من از سهم خود راضی نیستم، آن پاداش پا در هوای آسمانی به درد من نمیخورد. میخواهم زندگی ام همینجا و هم اکنون تحقق یابد.
میدونی مستانه جون جامعه طوری شده راحت تهمت میزنن راحت تحقیر ومسخره میکنن و بعدشم دم از مومن بودن میزنن خدایش کار یه مومن دل شکستنه
من ایمان دارم خدای مهربون به ما فرزندی سالم وصالح می دهد و همسرم عاشقونه منو دوست داره تا ابد خدایا شکرت
موژان جان من از اول ازدواجم اینطوری بودم در ضمن شوهرم هم یه مقدار سرده منتها خجالت می کشیدم جایی عنوان کنم میگفتم شاید همه اینطورین بعدشم اصلا نمی دونستم چیه میگفتم شاید میشم
به هر حال اومدم بگم جواب دل شکسته من بمونه برای اون دنیا بذارید خدا در مورد ما قضاوت کنه
میدونم عزیزم چی میگی. من داشتم دونه ب دونه پست های اون تاپیک و میخوندم . اما هر دو طرف این قضیه ی جورایی حق دارن. شما میخوای مشکلت حل بشه.اونا هم میترسن شما مرد باشی یا اینکه مردا هم در حال خودن همون پست ها باشن. اما اینکه به شما بی ادبی میکنن درست نیست.خودت اذیت میشی خانومی. شاید اگه ی راهی وجود داشت که هیچ کمردی تو سایت نمیتونست بیاد شرایط برا همه راحت تر بود. اما از سایتای دیگه هم میتونی به جواب برسی.همون لینکی که نسترن هم داد خیلی خوب میتونه کمکت کنه.
ما قربانی دعوای خدا و شیطان هستیم
ممنون خانمی ببخشید وقت همه رو هم گرفتم مستانه جون دلم خیلی گرفت اگه این تاپیکو نمی زدم دق میکردم بازم ممنونم
من قبول دارم که خیلی وقتا مردا از این تاپیکا میزنن ولی هر وقت که مطمین نیستن و یهو تو جو گیر میدن که تو مردی.همیشه این جور وقتا پیش خودم میگم بیچاره اگه اون خانم باشه چه حالی داره الان.خیلی خیلی حس بدیه.خودمو که جای طرف میزارم میبینم خیلی حس بدیه. البته میگم باز هم قبول دارم که امکان داره گاهی طرف مرد باشه ولی نباید زود قضاوت کرد......
خدایا مرسی که هستی.مرسی که دوستم داری.ببخشید بعضی وقتا کم کاری می کنم و تو هم چنان هوامو داری.خداجونم لطفا مراقب همسرم دخترم و نی نی تو دلم باش☺️مرسی که اینقدر خوبی❤️
2810