2777
2789
الهی بمیرم پارمیسا جونم ببخشید گلم انقد فکرم مشغوله که حد نداره دوباره بگو فدات شم
دل بسپار یه آتشی که نمیسوزاند ابراهیم را و دریایی که غرق نمیکند موسی را و نهنگی که نمیخورد یونس را و کودکی که مادرش اورا به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش ودیگری برادرش را به چاه می اندازد و سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد ؛ آیا هنوز نیاموختی که اگر همه ی عالم و آدم فصد ضرر رساندن به تورا داشته باشند و خدا نخواهد نمیتوانند پس به تدبیرش اعتماد کن به حکمتش دل بسپار به او توکل کن و به سمت او قدمی بردار
سلام عزیزم منم بهت حق میدم اما بهت قول میدم این حالت تو گذرا هست فقط باید سعی کنی به چیز دیگه فکر کنی.مثلا من خودم عروس بزرگم.5 ساله ازدواج کردم و جاریم 4 سال یعنی یکسال بعد من.اما الان اون بچش 2 سالش تموم شده اما من هنوزززززز....... من هم دقیقا احوالات تو رو داشتم از زمانی که فهمیدم بارداره تا یسال شدن پسرش اما به خودم اومدم دیدم این احوالات از من یه ادم حسود ساخته در حالی که به قول تو حسود نبودم و فقط دلم میخواست خودمم داشته باشم و ....در نهایت خودم رو تغییر دادم چون فقط خودم داغون میشدم از گریه کردن و ...... اومدم سرم رو گرم کارم کردم.گرم درس خوندن برای ارشد.و اینا رو ایده ال کردم برای خودم و به بچه فکر نکردم خدا رو شکر زود هم جواب گرفتم و الان اصلا اون احساسات رو ندارم و پسر جاریم رو دوست دارم و براش اسباب بازی هم میخرم.میدونی این احساسات رو ما میتونیم بیشترش کنیم یا کمترش کنیم.کمتر بشه به نفع خودمونه بخدا.چون در نهایت ماییم که دارمیم داغون میشیم یه سوال ازت دارم
سرت را بر شانه ی خدا بگذار تا او با نوازش های دستان مهربانش قصه ی عشق را چنان زیبا برایت بخواند که نه از دوزخ وحشت کنی و نه از بهشت به رقص درآیی ، نه از نداشتن چیزی غصه بخوری و نه از نداشتن کسی . . .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بزار برم کپی کنم بیام
سرت را بر شانه ی خدا بگذار تا او با نوازش های دستان مهربانش قصه ی عشق را چنان زیبا برایت بخواند که نه از دوزخ وحشت کنی و نه از بهشت به رقص درآیی ، نه از نداشتن چیزی غصه بخوری و نه از نداشتن کسی . . .
ببین تو مشکلت قابل حله اولا باید پرولاکتینت حتما درمان شه چون مانع لانه گزینی و بارداری میشه درمانش هم قرص کوچیکه به اسم داستینکس.که دکتر زنان برات مینویسه که بعضیا به دو تا قرص جواب میدن و کاملا خوب میشن بعضی ها وقتی دارو قطع میشه دوباره برمیگرده که این گروه باید دایما در حین اقدام مصرف کنن برای پلیکیستیکت هم روزی دوتا قرص گلوکوفاژ بخور اگر جواب نگرفتی بیا به من هر چی میگی بگووووووووووووووووووووووووو
خدا کنه مامان شم ..منم هر ماه هیچ کار نمیکردم .که نکنه باردارباشم ...ولی اون ماهی که مهمون داشتم و کلی کار میکردم باردار شدم .. چون بیخیالش بودم .. گلوکوفاژ و لتروزل هم خوردم و ویتامین ای و فولیک اسید .اینا برای رشد فولی خیلی خوبه
خدا جون راضیم به رضایت .......
حالا دیدی
جونم بپرس عزیزم
دل بسپار یه آتشی که نمیسوزاند ابراهیم را و دریایی که غرق نمیکند موسی را و نهنگی که نمیخورد یونس را و کودکی که مادرش اورا به دست موجهای نیل میسپارد تا برسد به خانه ی تشنه به خونش ودیگری برادرش را به چاه می اندازد و سر از خانه ی عزیز مصر در می آورد ؛ آیا هنوز نیاموختی که اگر همه ی عالم و آدم فصد ضرر رساندن به تورا داشته باشند و خدا نخواهد نمیتوانند پس به تدبیرش اعتماد کن به حکمتش دل بسپار به او توکل کن و به سمت او قدمی بردار
عزیزم مشکل پلی کیستیک به راحتی درمان میشه .... منم همین مشکلو داشتم انشاالله خدا به هرکی منتظره نی نی سالم و صالح بده همون طور که بچه ها میگن حس پدرانه با دایی بودن خیلی متفاوته ... شوهر منم قبل ازدواجش دایی بود ...... خواهرزاده هاشو دوست داره اما عاشقشون نیست .....
گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍
گلوکوفاژ حرف نداره من به یکی از دوستام پیشنهاد دادم روزی سه تا میخورد فقطططططططططط الان دوقلو بارداره سه ماهه
پارمیسا جون منم همینو بهشون میگم حتی نگفتم الان حسودیه گفتم طبیعی نیست و نشونه های خوبی نیست خودمنم اولش اینارو حسکردم سعی کردم کناربیام چون واقعا خود ادم داغون میشه اما ایشون بهش برخورد .. گناه اون طفلیا چیا ما باید روخودمون کارکنیم دلداری دادن اینجورمواقع باعث میشه اصلا به خودش نیادو طبیعی بدونه حسشو ببخشید بچه ها سرتونو درداوردم. بای
عاشق این جمله ام ♡تجربه را تجربه کردن خطاست!! ♡♡ دردهایت را دورت نچین که دیوار شوند، زیر پایت بچین که پله شوند. هیچ وقت نگران فردایت نباش، خدای دیروز و امروزت، فردا هم هست… فرداهایتان قشنگ باد. ♡♡الهم صل علی محمد و ال محمد وعجل فرجهم ♡
پارمیسا جون من پریودام منظمه واسه همین دکترا بهم دارو نمیدن فقط روزی سه تا متفورمین که اونم یه ماما بهم داد و تو آزمایش خون پرولاکتینم نرمال بود البته ماما گفت رو مرزه و من چون ترشح سینه دارم میگم حتما کمی بالاست
مهیشتا جون الان مامان شدی />؟
به نظر مشکل زنا راحتتر حل میشه .اسپرم مرد وقتی مشکل داره اذیت کنه مثلا من خودم پلی کیستیک بودم اما با همین گلوکوفاژ خدارو هزار مرتبه شکر فولی بالغ دارم اما چفایده شوهرم مشکل کم تحرکی داشت اول الانم مشکل آنرمالی بهش اضافه شده فقط 2 درصد نرمال اما من کارمو به خدا سپردم.چون میدونم خدا اگر بخواد از همون 2 درصد من حامله میشم اگرم نخواد از 100 درصدم نمیشم
عزیزدلم درکت میکنم حست کاملا طبیعیه منم تواقدامم خیلی ناراحت سدم با حرفات با تمام وجودم از خدا میخوام به حق همین ماه عزیزایشالله مامان بشی یآمام رضا دل دوستموهر چه زودتر شاد کن
ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
آره عزیزم ....... حتی دکتر بهم دارو نداد ...... چون تا 1 سال بچه نمیخواستم که درسم تموم بشه .... فقط باید خدا بخواد .... من ماه قبل اقدامم حلوای بارداری خوردم ...
گر نگهدار من آن است که من میدانم ..... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد .....صلوات لطفا 😍😍😍
2810